2023. gada labākās bezmaksas spēles

Labākās bezmaksas spēles pierāda, ka nav jāiztērē ne centa, lai lieliski pavadītu laiku. 

Iespēja spēlēt bez maksas ir parocīga jebkuram. It īpaši, ja bieži tiek spēlēts ar draugiem un patīk izmēģināt vairākus variantus pirms īstā un vienīgā. Turklāt, iespējams, sapulcēties būs daudz vieglāk, ja jautrs laiks nepieprasa lielus tēriņus. Taču jāatceras, ka lielākoties ne viss ir pilnībā ideāli, tas ir, spēles bieži piedāvā veikt dažādus pirkumus, lai veidotu vēl īpašāku pieredzi. 

Rocket League

  • Platformas: PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

Rocket League apkopo arkādes stila futbolu un automašīnu haosu vienā spilgtā un spraigā cīņā. Nonākot 1v1, 2v2 vai 3v3 sacensībā, būs jāpieslīpē savas kontroles spējas un jāuzzina, kā izmantot katru telpu sev par labu. 

Ar sezonām, kas mainās regulāri, vēl Rocket League piedāvā laika gaitā piekļūt dažādiem auto uzlabojumiem un vairākiem spēles režīmiem. 

Path of Exile

  • Platformas: PC, PS4, Xbox One

Path of Exile ir fantastiska RPG (lomu spēle), kas norisinās tumšā fantāziju pasaulē. Spēlētājs tiks izaicināts spēlēt vienā no septiņām klasēm, ko būs jāapgūst līdz galam, lai varētu cīnīties ar senajiem Dieviem un ļaunajiem spēkiem. 

Dodoties cauri spēlei, tiks atklātas jaunas prasmes un sakrātas dažādas lietas, kas palīdzēs piedzīvojumā cauri alām, apakšzemes cietumiem un dabā. Spēli var baudīt līdz pat 6 draugiem. 

Fortnite

  • Platformas: PC, Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4

Spēlētajiem, kuri meklē saspīlētu kauju, Fortnite būs tieši laikā. Nosauktā kā viena no labākajām šaušanas spēlēm, tās pasaulē ir iespēja doties kaujā pret līdz pat 100 cilvēkiem. Taču visiem tuvojas vētra, kam tuvojoties, spēlētājam jāpasargā sevi, taču paralēli jāatceras, ka notiek cīņa par 1. vietu. 

Spēlei aktīvi tiek veidoti atjauninājumi, kas iekļauj jaunus ieročus, lokācijas un pasākumus, tādējādi ikviens jutīsies izklaidēts. Vienalga vēlies spēlēt viens vai ar draugiem, Fortnite ir uzmanības vērta spēle, kas tik viegli vaļā nelaidīs. 

Apex Legends

  • Platformas: PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox OneNintendo Switch

Apex Legends piedāvā saspringtu, taču aizraujošu komandas spēli. Katram spēles varonim ir sava stiprā puse, kas noderēs cīņā ar ienaidniekiem. Papildus kaujām, komandai jāiemācas orientēties dažādās mapēs un veiksmīgi sastrādāties.

Spēlē pieejami dažādi režīmi – gan haotisku cīņu mīļiem, gan tiem, kas vēlas atrādīt savas prasmes arēnā. 

Arī Apex Legends nemitīgi tiek uzlabota, piemēram, ar jauniem varoņiem un papildinājumiem. 

Fall Guys

  • Platformas: PC, Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4

Spilgtajā un apburošajā spēlē līdz pat 60 spēlētāju satiekas aci pret aci šķēršļu joslā. Fall Guys, kas iekļauj – komandas mini spēles, ātra tempa puzles un, protams, daudz veiksmes – ir draudzīga sacīkste un lieliski pavadīts laiks. 

Fall Guys pieejami dažādi režīmi un pasākumi, kā arī standarta “šovs”, kur var piedalīties viens vai ar draugiem. 

The Finals

  • Platformas: Xbox Series X|S, PS5, PC

The Finals ir vairāku spēlētāju spēle, kur spēlētāji grupās pa trīs nonāk arēnā. Spēles mērķis ir kopā ar komandu tikt cauri izaicinājumiem un cīnīties par balvu – ilgstošu slavu. 

Spēles ātrais temps, ko papildina iespēja būvēt un nobrucināt, to padara par unikālu pieredzi. Tā arī mudina grupai kopīgi izstrādāt savu plānu un attīstīt koordināciju. 

Honkai: Star Rail

  • Platformas: Android, iOS, PS5, PS4, PC

Honkai: Star Rail ir gacha (spēle ar rotaļlietu automāta mehānismu) lomu spēle ar kosmosa fantāzijas elementiem, kur var kolekcionēt lērumu ar eklektiskiem personāžiem. Pasaule ir pietiekami liela, lai tās izpēte nebeigtos un elementiem, kas neļauj atslābt ne pašam, ne citiem. Taču, dodoties savā piedzīvojumā, ir jāpārliecinās, ka izvēlētie varoņi ir pēc iespējas stiprāki, tādējādi pasargājot savu komandu no liktenīgā uzbrukuma. 

Marvel Snap

  • Platformas: PC, viedtālruņi

Ja meklējat aizraujošu spēli, ko var ielikt kabatā, Marvel Snap ir perfekts papildinājums katram kāršu spēļu mīļotājam. Stratēģiskās kolekcionēšanas spēles kāršu komplekta dizains ir veidots iedvesmojoties no Marvel varoņiem, kuru spējas palīdzēs pārspēt savus pretiniekus. Lai iemācītos spēles principus, nepieciešamas vien pāris minūtes, kam sekos vairākas stundas jautrības. 

Katra cīņa ilgst trīs minūtes, tāpēc pievērsties spēlei var jebkurā sev ērtā laikā. Motivācijai – apbalvojumi ir jaunu kāršu veidolā. Marvel Snap ir pieejams arī uz PC.

League of Legends

  • Platforma: PC

League of Legends ir viena no vislabākajām komandas spēlēm, kur divas grupas pa pieci satiekas aci pret aci, lai sargātu savu teritoriju. Iespējams, tās doma ir diezgan vienkārša, bet patīkamo uztraukumu nodrošina vairāk kā 150 unikāli čempioni ar dažādiem stiliem un spējām. 

Plašā varoņu izvēle ļaus ikvienam atrast sev vispiemērotāko biedru un dažādie režīmi saglabās jautrību nemirstīgu neatkarīgi no tā, cik stundas aizritējušas. League of Legends plašās komūnas spēlētāju skaits nozīmē, ka vienmēr atradīsies komanda kurai pievienoties. 

The Sims 4

  • Platformas: PC, PS4, Xbox One

The Sims 4 ir viena no labākajām simulāciju spēlēm, un kopš 2022. gada oktobra, tā ir pilnībā bez maksas. Izmantojot savu radošumu, stundas palidos nemanāmi, atdzīvinot personāžus, būvējot mājas un veidojot laimīgu ģimeni. Lai gan tā ir viena spēlētaja spēle, ātri vien var pazust kādā no Sims 4 pilsētām. 

Protams, ja vēlas pacelt savu pieredzi jaunā līmeni, ir iespēja iegādāties pakas un DLC (lejuplādējams saturs). Tomēr arī parastā versija sevī ietver milzīgu apjomu satura, kas izklaidēs gan spēlētāju, gan Simsģimeni. 

Final Fantasy XIV

  • Platformas: PC, PS5

Final Fantasy XIV ir viena no labākajām JRPG (japāņu lomu spēle) spēlēm, tāpēc, ja esat sēriju fans, nav daudz jādomā par ķeršanos klāt. Final Fantasy XIV komūna ietver vairāk kā 27 miljonu spēlētāju. Atjauninājumi un pasākumi nodrošina vairāk jautrību kā vajag, tāpēc ideja par iekš spēles pirkumiem tik drīz nevienu neapciemos. 

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt