2019. gada labākie viedtālruņi biznesam

Mūsdienu viedtālrunis ir kā mazs dators mūsu kabatā – tam ir visai daudz funkciju un tas nodrošina daudz iespējas. Izvēloties jaunu viedtālruni, ir svarīgi, lai tajā būtu vienas no labākajām funkcijām, ko tirgus konkrētajā brīdī piedāvā, jo mūsdienu straujajā vidē viedtālruņi visai ātri noveco. Šajā rakstā apskatīsim vienus no labākajiem šī brīža biznesa viedtālruņiem.

Samsung Galaxy Note 9

Ja vēlaties labāko biznesa viedtālruni, neskatoties uz cenu, šis noteikti ir īstais. Tam ir īpaši laba tehniskā specifikācija – milzīgs 6.4 collu ekrāns, 6/8GB RAM, jaudīgs 4000 mAh akumulators un iespēja ar papildus atmiņas karti iegūt līdz pat 1TB atmiņas. Tam ir arī microSD slots atmiņas kartei un austiņu ligzda – funkcijas, kas daudziem mūsdienu viedtālruņiem trūkst. Tam ir dažas lieliskas uzņēmumiem raksturīgas funkcijas, piemēram, uzlabots Bluetooth irbulis, un, ja to pievienosiet USB-C vai USB-C HDMI, to var izmantot DeX režīmā, aizstājot datora monitoru.

Cena:  699 Eur.

Apskatīt Samsung mājas lapā.

Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus ir vēl viens lielisks biznesa viedtālrunis no Samsung. Viedtālrunis ir laists klajā pavisam nesen – šī gada martā. Tam ir 6.4 collu QHD Super AMOLED displejs, uz kura atrodas tikai divi mazi punkti – priekšējā kamera. Arī šim modelim Samsung ir piešķīris 4100mAh lielu akumulatoru, kas nozīmē, ka to varēs aktīvi izmantot visu dienu, pat neaizdomājoties par uzlādi.

Cena:  1009 Eur

Apskatīt Samsung mājas lapā.

OnePlus 6

OnePlus 6 ir viens no labākajiem Android operētājsistēmas telefoniem. Atkarībā no vajadzībām iespējams izvēlēties 6 vai 8 GB RAM, taču vairumam cilvēku ar 6 GB RAM ir vairāk kā pietiekami. Akumulatoram ir 3300 mAh, kas ir pietiekami, lai nodrošinātu viedtālruņa darbību visu dienu. OnePlus nav iespēja ievietot mikroSD atmiņas karti, bet varat izvēlēties viedtālruni ar 64 GB vai 128 GB atmiņu. OnePlus 6 patiesais akcents ir cena, un šis, iespējams ir labākais viedtālrunis šajā sarakstā, ja vēlaties pēc iespējas mazāk tērēt uzņēmuma vajadzībām.

Cena: 539 Eur.

Apskatīt One Plus mājas lapā.

Apple iPhone XS

Ja meklējat labāko Apple biznesa viedtālruni, tad iPhone XS noteikti ir īstais. 5.8 collu OLED displejs, uzlabots akumulatora darbības laiks (2658 mAh) un apbrīnojama fotokamera, kas iespējam ir viena no labākajām starp visiem viedtālruņiem. iPhone XS ir visai dārgs, bet ja vēlaties biznesa viedtālruni, kas spēj paveikt gandrīz visu, turklāt ir ar lielisku dizainu, tad šis ir īstais.

Cena:  1109 Eur.

Apskatīt Apple mājas lapā.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 ir vēl viens izcilas produktivitātes viedtālrunis no Samsung. Pateicoties lielajam Infinity 6.3 collu displejam, iegūsiet lielu ekrāna laukumu, ko pārvaldīt ar irbuli. Viedtālrunim ir 3300 mAh liels akumulators, kas nodrošinās tā darbību visas dienas garumā, kā arī izvēle starp 64 GB / 128 GB / 256 GB atmiņu, ko vēl papildus iespējams papildināt ar atmiņas karti.

Cena:  617 Eur

Apskatīt Samsung mājas lapā.

Google Pixel 3

Google ražo izcilus viedtālruņus, un tas, ka tie ir pieejami kopā ar Google Android bez jebkādām papildus operētājsistēmas izmaiņām vai sarežģītas lietotāju saskarnes, padara tos par lieliskiem biznesa viedtālruņiem. Google Pixel 3 ir jaunākais viedtālrunis no Google. Tas ir aprīkots ar pienācīgu 5.5 collu Full HD displeju, akumulatoru ar 2915 mAh ietilpību, kas ļauj viedtālruni izmantot aptuveni dienu un vienu no labākajām fotokamerām, kas vien redzēta Android viedtālrunī.

Cena: 560 Eur.

Apskatīt Goole Store mājas lapā.

Apple iPhone 8


Izvēloties biznesa viedtālruni, Apple iPhone vienmēr ir bijusi populāra izvēle. Tiem ir lieliska kvalitāte, vienkāršots lietotāja interfeiss un tas piedāvā plašu klāstu ar biznesa lietotnēm.  Apple ir izlaidis arī iPhone X modeli, taču tā augstā cena padara to par sarežģītu viedtālruni, ko ieteikt uzņēmumiem. iPhone 8 piedāvā 4.7 collu lielu displeju, 64/256 GB atmiņu un 1821 mAh lielu bateriju, kas gan ir nedaudz par maz, lai nodrošinātu viedtālruņa darbību visas dienas garumā.

Cena:  631 Eur.

Apskatīt Apple mājas lapā.

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt