Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Miroņa reanimēšanas dienasgrāmata (Papildināts3)(+video
Tie pribabmasi nav smagi, pavisam viegli. 🙂
Bet bground taču kaut cik sver? 🙂 Tāpat arī tas kalendārs un pulkstenis. 🙂 Bez tiem var lieliski iztikt!
Tā vecā ome ņihrena nesapratīs no tā tava pribambasa…
Nu, es esmu opis, manai mazmeitai drīz būs 2 gadi. Es saprotu. Varbūt ome arī sapratīs?
Neidziljinos arii juusu kaskjos, ob1 pavisam nedaudz piepaliidzeeju, vismaz taa ceru, jo kaut ko dara sakariigi. Nu un ka nedeelju, ja nav kur steigties, tad briivajaa laikaa pieduraas. Un uz shito “riits gudraaks par vakaru” arii esmu iekritis. Parasti gan ideju iztruukumaa aizeju uzpiipeet, svaigs gaiss biezhi paliidz.. . .
P.S. ob1, baigi gribeetos redzeet iekshpusi kastei pirms un peec.. . Nu vismaz peec.
Normala paradiba ir kko dariit un kluudiities – tie kas neko nedara, un muldas, tie arii nekluudaas! 🙂
5.diena.
Sveiki. Mani sauc ob1 un es esmu idiots. Ķirzakam taisnība – klauns, kas klauns. Š odien nokurināju CPU. 🙁
Labi, visu pēc kārtas.
Š odien ķēros pie trokšņa samazināšanas. Parasti to daru pēc win instalēšanas, jo tad var visu labi notestēt, nomērīt temperatūras.
Sāku ar barokli. Izjaucu … Korpuss šķībs (dauzīts ar kājām, acīmredzot), ventilators jau no rūpnīcas pieskrūvēts ar 2 skrūvēm (ir tikai 2 skrūvjcaurumi korpusā). Parakos pa kastēm – atradu vienu barokli, kuram virsū rakstīts „strādā, bet skaļš, mainīts ventilatorsâ€. Labi, neko darīt, būs jāķeras pie lodāmura … Pieslēdzu to barokli – kluss, acīmredzot kādā čakluma uzplūdā esmu ielodējis rezistoru.
Tā, tagad var dzirdēt CPU fan. Labi var dzirdēt. Uzlieku rezistoru… var dzirdēt vēl labāk… uzlieku lielāku rezistoru – var dzirdēt vēl labāk… izskatās, ka ventilators ir uz miršanu.
Piezvanu uz vietējo datorveikalu – ir viņiem kaut kādi kūleri, jābrauc un jāskatās. 17:45. Laikam viņi strādā līdz 18:00, fiksi jāņem tas kūlers un jāskrien uz veikalu. Uzspēju. Tāda procesora kūlera viņiem nav, bet izrādās, kas der standarta 8cm kūlers. Ir tikai Xilence, Zalman nav. Man ir bēdīga pieredze ar tiem xilence, bet nav jau izvēle, ņemu to kas ir.
Atbraucu mājās, pārskrūvēju to kūleri.dūmi ceļas no procesoraRADIATORS IR MAN ROKÄ€S!
Tā, ko darīt? Paskatos visus vecos dzelžus, kas ir mājās – visiem intel. Apzvanu draugus – vienam ir divi AMD CPU, bet droši vien, ka miruši…….. Ielieku pirmo CPU. Nekas nenotiek. Ielieku otro – IR! BIOSs par atpazīst – Athlon 900MHz. Fūūū. Piestartējās – viss strādā, tikai daži video piebremzē, laikam kodeki jāpārinstalē.
Tas xilence tiešām ir ļoti skaļš un slikti dzesē. Atradu Zalman, viss ok – klusi un vēsi.
Turpinājums sekos ..
Tiešām tik dumš? Kur tad tu pieskrūvēji to kūleri, ja radiātors atradās rokās…
Starp citu – par šito
Pieslēdzu to barokli – kluss, acīmredzot kādā čakluma uzplūdā esmu ielodējis rezistoru.
– klusāk var dabūt, bet dzesēšanas efektivitāte krītas daudzkārtīgi. Ļoti piesardzīgi ar šo paņēmienu!
Tad jau gudrāk uztaisīt kādu vienkāršu automātiku katram venķikam, lai slēdzas iekšā tik pie kādiem 50-60 grādiem.
Jomajo… ieslēgt proci bez radiatora? Tas tak atbilst 60 W lodāmuram 🙂
Tik daudz būs? Bet vienalga, lodāmuram tā jauda netiek koncentrēta uz kvadrātcentimetru liela gabaliņa 😀 Vispār ob1 ir paveicies ka mātene ir dzīva – toma dzelžu viģikā abi AMD proči sev parāva līdzi māteni 😀
Tiešām tik dumš? Kur tad tu pieskrūvēji to kūleri, ja radiātors atradās rokās…
Jā, jā, esmu gan dumjš. Kūleris bija jau pieskrūvēts pie radiatora. 🙂
“Bet bground taču kaut cik sver? Tāpat arī tas kalendārs un pulkstenis. Bez tiem var lieliski iztikt!”
Var iztikt arī bez kompja vispār. 🙂
Kad iemetīšu video, sapratīsi, ka tas bground un kalendārs sver bezgalīgi maz. 🙂
Nu jā, un ja notiktu ātri, tad izpaliktu šovs. Klients man katru vakaru apjautājās kā iet, un gaida updeitu. 🙂
Var iztikt arī bez kompja vispār. 🙂
Domāju, ka kalendārs un pulkstenis uz desktopa ir mazāk vajadzīgs nekā dators.
Savā pamatdarbā tādos pašos tempos un tikpat beztolkā strādā? Ja nezinātu, varētu padomāt, ka esi deputāts 😀
Nē, pamatdarbā strādāju vēl daudz lēnāk. Dienā vidēji uzrakstu tikai kādas 20 rindiņas koda.