Bitspower izdod ROG Maximus XI APEX ar pilnu ASUS AURA Sync atbalstu

Jaunākais papildinājums ūdens blokiem Bitspower ir ROG Maximus XI Apex Monoblock . Šis monobloks ir īpaši izstrādāts Z390 platformai. Jaunā vienība ir aprīkota ar matētu alumīnija apdari, kā arī RGB gaismas.

Bitspower izdod monobloku ROG Maximus XI Apex ar RGB atbalstu

OLED displejā tiek izmantots viens vads, lai darbinātu displeju un RGB gaismas. Tas izmanto 5 V ieeju un var izmantot līdz 0,7 vatiem. Bloks ir izgatavots no caurspīdīga CNC mehāniski apstrādāta akrila, kas ļauj gaismām izstarot caur bloku. Aukstā plāksne ir izgatavota no augstas kvalitātes vara (C1100). Bitspower vienmēr izlaiž kvalitatīvus produktus, tāpēc iespējams nav vērts apšaubīt šī monobloka kvalitāti.

Integrētās RGB gaismas diodes var kontrolēt ar mātesplati, izmantojot 3 kontaktu vai 4 kontaktu RGB galvenes, un tas atbalsta galvenos partnerus, piemēram, Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync un ASRock Polychrome, kopā ar Razer RGB LED vadības programmatūra Chroma. Viss, kas jums jādara, ir jāpieslēdz to galvenei un sinhronizējiet to ar pārējo RGB jūsu datorā.

Iezīmes:
1. Bloka pārsegs, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila.
2. Gaismu var mainīt, kā vēlaties.
3. Vienam vadam ir jauda gan DRGB apgaismojumam, gan apgaismotajam temperatūras mērītājam.
4. Bloka pamatne, kas izgatavota no augstas kvalitātes vara C1100.
5. RoHS saderīgs.

Kronšteini Krāsa:  Sudrabs

Vītne:  G1 / 4 ″ x 2

Izmēri (LxWxH): 120 x119 x27.6 mm

Saderība:
1. Asus ROG Z390 Maximus XI Apex

Bloks ir saderīgs ar Intel Z390 no Asus, kas ir Asus ROG Maximus XI Apex. Tas var darboties ar citām augstas klases Z390 plāksnēm, taču nav ieteicams lietot ar dažādām mātesplatēm. Pašlaik šis monobloks nav pieejams, un nav norādīta cena un izlaišanas datums.

Avots: wccftech.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt