Izcilākais minimālisma duets, kas izstrādāts, paturot prātā jūsu unikālo dzīvesveidu

Bezvadu tastatūras un peles kombinācija, kas izceļas ar savu vienkāršību un minimālisma dizainu, MK470 Slim Combo ir nostiprinājusies kā vislabāk pārdotā starptautiskā mērogā. Tagad pieejama rozā krāsu gammā, kompaktā, vietu taupošā tastatūra savienojas ar zema profila peli, lai izveidotu modernu piederumu kombināciju, kas izskatās un jūtas lieliski — lieliski piemērota garastāvokļa un produktivitātes uzlabošanai.

Mainot veidu, kā mēs veidojam, strādājam un spēlējam

Jaunā rozā krāsu gamma apvienojas ar vislabāk pārdoto MK470 minimālisma dizainu, lai izveidotu darba vietu, kurā jūs patiešām vēlaties pavadīt laiku. Zema profila taustiņu slēdži nodrošina plūstošu klēpjdatora stila rakstīšanu un īpaši klusu darba pieredzi jums un apkārtējiem.

„Pieslēdz un strādā” (a plug-and-play) USB uztvērējs piedāvā spēcīgu bezvadu savienojumu ar 10 metru darbības rādiusu, kas nozīmē, ka jums būs tīrs galds bez kabeļiem. Pateicoties peles akumulatora darbības laikam – 18 mēneši un tastatūras — 36 mēneši, jūs varat paņemt līdzi savu MK470 Combo, atrodoties ceļā, neuztraucoties par uzlādi.

Galvenās funkcijas, kuras jūs esat iecienījuši:

  • ļoti slaids, kompakts izkārtojums
  • tastatūra ar 36-, pele ar 18- mēnešu akumulatora darbības laiku
  • klusa kā čuksts rakstīšana un klikšķināšana
  • nenovecojošs, minimāls komplekts

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt