Canon LEGRIA HF R sērija ar Wi-Fi un Cinema stila funkcijām

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Canon LEGRIA HF R sērija ar Wi-Fi un Cinema stila funkcijām

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155781
    shady
    Participant

    Canon iepazīstina ar papildināto iesācēju līmeņa LEGRIA videokameru klāstu, izlaižot jauno LEGRIA HF R38, LEGRIA HF R36 un LEGRIA HF R306. Piedāvājot Full HD ierakstīšanu kompaktā un vieglā korpusā, jaunie modeļi ietver dažādas funkcijas, tai skaitā integrētu Wi-Fi, 51x uzlabotu tālummaiņu un optisko IS, ļaujot viegli ierakstīt izcilas kvalitātes video un kopīgot tos ar draugiem un radiem.

    LEGRIA HF R sērija ir izstrādāta, lai, pateicoties inovatīvajām funkcijām, ļautu jums uzņemt skaistus un asi detalizētus attēlus. Oriģinālais Canon HD video objektīvs ar jaudīgu 51x uzlaboto tālummaiņu ļauj jums vienmēr pietuvoties darbībai, jaunais Intelligent IS nodrošina, ka viss uzņemtais ir vienmērīgs un bez sakustēšanās efekta, savukārt Story Creator vada jūs katrā solī, lai radītu aizraujošu un dinamisku mājas video.

    Ērtai kopīgošanai ar draugiem un ģimeni LEGRIA HF R38 un LEGRIA HF R36 ir arī Wi-Fi savienojamība ar MP4 atbalstu, nodrošinot iespēju pārsūtīt, apskatīt un saglabāt filmēto Apple portatīvajās ierīcēs un augšupielādēt YouTube un Facebook, neizmantojot datoru.

    Ērti kopīgot, apskatīt un uzglabāt

    Jaunie LEGRIA HF R38 un LEGRIA HF R36 ar iebūvētu Wi-Fi funkcionalitāti ļauj jums tieši savienoties ar bezvadu mājas tīkliem un augšupielādēt filmas YouTube vai kopīgot tās citos sociālajos tīklos, vienkārši nospiežot pogui.

    Bezmaksas “Movie Uploader” iOS lietojumprogramma un MP4 ierakstīšanas atbalsts nodrošina, ka videoklipus var ātri kopīgot jebkurā vietā un laikā. Bez vadu pieslēguma savienojoties tieši ar iOS ierīci, piemēram, iPad vai iPhone, lietotāji var uzreiz apskatīt vai uzglabāt savas filmas portatīvajās ierīcēs, kā arī tieši augšupielādēt Facebook un YouTube, izmantojot lietojumprogrammu. Lietotāji var arī nemanāmi pārsūtīt filmas tieši no kameras uz jebkuru DLNA sertificētu HDTV vai klēpjdatoru, nekavējoties kopīgojot materiālu lielajā ekrānā.

    Canon raksturīgā kvalitāte un ērta lietošana

    Canon uzlabotā IS tehnoloģija ir papildināta ar Intelligent IS, kas automātiski pielāgo optiskā IS iestatījumus atbilstoši filmētajai ainai. Tas nozīmē, ka lietotājiem nav manuāli jāpārskata iestatījumi – uzņemt fantastiskus, vienmērīgus video dažādos apstākļos tagad ir vēl ātrāk un vieglāk.

    Jaunās LEGRIA HF R sērijas sirdī atrodas Canon HD kameras sistēma; ar 3,2MP Full HD CMOS sensoru labākam sniegumam sliktā apgaismojumā, oriģinālo Canon

    HD Video objektīvu un jaudīgu DIGIC DV III procesoru sistēma nodrošina, ka vienmēr tiek uzņemti izcilas kvalitātes video. Liels 7,5cm (3,0”) skārienjutīgais ekrāns ar intuitīvu lietotāja saskarni ļauj jums arī ērti piekļūt dažādām vadības pogām.

    Drošākai mājas video dublēšanai un, lai atbrīvotu vietu iekšējā atmiņā, LEGRIA HF R38 un LEGRIA HF R36 ļauj ātri pārsūtīt failus tieši uz ārējo cieto disku, neizmantojot datoru.

    Radoša vadība kā vēl nekad

    Jaunums LEGRIA HF R sērijā – Story Creator – darbojas kā personiskais režisors, nodrošinot lietotājiem padomus ekrānā, lai palīdzētu uzņemt ainas un izstāstīt stāstu ar stilu. Story Creator ir izklaidējošs, inovatīvs veids, kā uzņemt un kopīgot video, turklāt to pilnībā var pārvaldīt kamerāii – lai lietotāji varētu radīt filmas uz vietas.

    No augstākas klases modeļiem līdz LEGRIA HF R sērijai, Cinema-Look filtri ļauj viegli nekavējoties pārveidot ikdienišķas ainas, mainot uzņemtā izskatu un noskaņu. Ar jau ietvertiem septiņiem filtriemiii lietotāji var piešķirt ainai pilnīgi atšķirīgu atmosfēru, piemēram, “Vivid” efekts pievieno krāsas un dzīvīgumu, savukārt “Cool” efekts padara video līdzīgu sci-fi filmai. Visi filtri tiek piemēroti kamerā, nodrošinot lietotājiem papildu radošo brīvību, neizmantojot datoru vai papildus programmatūru.

    LEGRIA HF R38 funkcijas:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_legria_hf_r38_1.png[/img]

    – Wi-Fi ar MP4 atbalstu

    – 51x tālummaiņa; Full HD CMOS

    – Optiskā Intelligent IS

    – Story Creator

    – Cinema-look filtri; Touch Decoration

    – Saglabājiet tieši ārējā cietajā diskā

    – 7,5 cm skārienjutīgs ekrāns

    – Smart Auto (38 ainas), Face Detection

    – HD-SD konversija

    – 32GB atmiņa, SDXC karšu slots

    LEGRIA HF R36 funkcijas:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_legria_hf_r36_1.png[/img]

    – Wi-Fi ar MP4 atbalstu

    – 51x tālummaiņa; Full HD CMOS

    – Optiskā Intelligent IS

    – Story Creator

    – Cinema-look filtri; Touch Decoration

    – Saglabājiet tieši ārējā cietajā diskā

    – 7,5 cm skārienjutīgs ekrāns

    – Smart Auto (38 ainas), Face Detection

    – HD-SD konversija

    – 8GB atmiņa, SDXC karšu slots

    LEGRIA HF R306 funkcijas:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_legria_hf_r306_1.png[/img]

    – 51x tālummaiņa; Full HD CMOS

    – Optiskā Intelligent IS

    – Story Creator

    – Cinema-look filtri; Touch Decoration

    – 7,5 cm skārienjutīgs ekrāns

    – Smart Auto (38 ainas), Face Detection

    – Video Snapshot režīms

    – SDXC karšu slots

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā