Vāciešiem izdevies uzlauzt PlayStation 4

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vāciešiem izdevies uzlauzt PlayStation 4

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162668
    samurajs
    Participant

    Ilgu laiku Sony PlayStation 4 bija nepiepildīts izaicinājums visiem hakeriem. Tagad vācu spēļu moddinga portāls Extreme Modding paziņojis, ka atrasts paņēmiens kā uz konsoles palaist pirātiskās spēles. Š im mērķim izstrādāta aplikācija OMSK, kura emulē failu ciparparakstus. Pēc drošības sistēmas apiešanas atliek lejuplādēt vajadzīgās spēles .PKG formātā un instalēt ar Install Package palīdzību.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ps41_1.jpg[/img]

    Pirātisko spēļu cienītājiem gan sajūsmā berzēt rokas ir pāragri. Uzlauzta ir tikai veca programmatūras versija 1.76. Tā kā Sony regulāri izlaiž atjauninājumus, tagad aktuālā firmware ir 4.07. Veikt downgrade uz PS4 nevar, tāpēc atliek vien atrast kādu “pirmatnējo” spēļu konsoli, kuru joprojām var sameklēt tematiskajās pakās (bundle) kopā ar spēlēm Destiny, Battlefield 4, Knack, Watch Dogs u.c. Hakeri turpina darbu, un nav izslēgts, ka arī jaunākas firmware versijas tiks uzlauztas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ps4_4.jpg[/img]

    #328571
    hackey
    Participant

    Nekas nav neuzlaužams, ja nelaiž pa duvīm un backdoor, tad jau vēl paliek windows, ja arī ne pa windowu, tad vēl ir skurstenis 😀

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā