Samsung prezentē nākamās paaudzes UT sērijas ekrānus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Samsung prezentē nākamās paaudzes UT sērijas ekrānus

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153352
    shady
    Participant

    Eiropas Integrēto Sistēmu izstādē (Integrated Systems Europe) kompānija Samsung Electronics prezentēja savus jaunākos 46 un 55 collu UT sērijas lielformāta LFD (Large Format Display) ekrānus ar īpaši šauru ekrāna apmali, kas ļauj viegli izveidot visinteresantākos video sienas risinājumus. Ar 5,3 milimetrus (55 collu modelim) un 6,7 milimetrus (46 collu modelim) šauro ekrāna apmali, Samsung UT sērijas LFD ekrāni ievērojami samazina attālumu starp attēla daļām, novietojot vairākus šādus ekrānus blakus. Tādējādi ir iespējams daudz efektīvāk izmantot ekrānu platību un nodrošināt pilnīgāku attēlu.

    Š o ekrānu izstrādē ir saglabāta nemainīgi augsta Samsung raksturīgā attēla kvalitāte un jaunie UT sērijas ekrāni spēj nodrošināt 700 nitu spilgtumu, kā arī 1366 x 768 (46” collu modelim) un 1920 x 1080 (55” modelim) punktu izšķirtspēju. Ekrānu aprīkojumā ir ietvertas D-SUB, DVI un divas HDMI pieslēgvietas. Tostarp UT sērijas produkti piedāvā plašas savienojumu iespējas, tai skaitā arī DVI-out standarta atbalstu, kas ļauj koplietot saturu pat starp 100 ekrāniem. Rūpējoties par vienmēr labāko attēla kvalitāti, UT sērijas ekrāni ir aprīkoti ar Automātisko Krāsu kalibrācijas funkciju, kas automātiski pielāgo baltās krāsas balansa iestatījumus uz visas video ekrānu sienas. Savukārt atsevišķi novietojams apkārtējās gaismas spilgtuma sensors automātiski pielāgo ekrāna attēla spilgtumu atbilstoši gaismas daudzumam vidē, kur izvietoti ekrāni.

    “Esam patiesi gandarīti prezentēt mūsu novatoriskos UT sērijas ekrānus, kas radīti, lai nodrošinātu visaugstākā līmeņa attēla kvalitāti un interaktivitāti daudzekrānu sienu risinājumiem. UT sērijas ekrāni piedāvā augstāku spilgtumu labākai redzamībai un dažādas papildus funkcijas to izmantošanai sabiedriskajā sektorā, piemēram, kontroles torņos vai iepirkšanās centros,” stāsta Samsung Electronics Globālās Ekrānu Tirdzniecības un Mārketinga nodaļas viceprezidents Jeongs Hvan Kims. “UT sērijas produkti ir radīti, lai, pateicoties savai šaurajai ekrāna apmalei, nodrošinātu vislielāko iespējamo ekrāna platību, tādējādi padarot šo ekrānu sēriju par lielisku risinājumu video sienu izveidei publiskajā vai privātajā sektorā ar visdažādākajām iespēju variācijām.”

    UT sērijas ekrānos ir ietverts arī RJ45 standarta savienojums, kas kopā ar iebūvēto tīkla datoru un Microsoft Windows Embedded Standard 2009 programmatūru ļauj izmantot Samsung ekskluzīvo MagicInfoâ„¢ satura vadības sistēmu, ļaujot lietotājiem attālināti kontrolēt ekrānus, izmantojot LAN savienojumu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_samsung_ut_serija_ekraniem_1.png[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā