Saints Row: The Third video apskats

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Saints Row: The Third video apskats

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155409
    Wuu
    Participant

    Saints Row spēļu sērija ir kādas citas spēles ēnā, bet vai jaunākā spēle Saints Row: The Third ir spējīga pati stāvēt uz kājām? Uzzini to UOC.LV Saints Row: The Third video apskatā.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ekSJY5M9AFo[/youtube]

    Avots: [url=https://https://uoc.lv/4031/saints-row-the-third-video-apskats/]UOC.LV[/url]

    #278779
    zivs
    Participant

    Par Wuu es visu laiku brīnos – kā viņš teju nedēļas laikā atrod laiku izspēlēt Skyrim, Saints Row: The Third, Need for Speed: Run, Sonic Generations, un pa vidu vēl podkāstus ierakstīt. Kad beidzot atklāsies cilvēks, kas viņam tekstus raksta un, iespējams, pat video montē? Vai vienkārši atzīsies, ka kopē citu apskatnieku tekstu un to pārspiež savai auditorijai, nekautrējoties pat izmantot publiskos treilerus un aizmirstot par atsaucēm? o_O

    #278780
    KristoZ
    Participant

    + Tiešām – kļūst jau mazliet aizdomīgi! 😀

    #278781
    Evers
    Participant

    Es brīnos par to, ka cilvēks gan atrod laiku spēlēm, un apskatu veidošanai, gan laiku darbam, kurā, cik saprotu, var nopelnīt tā lai nebūtu problēmas jebkuru spēli iegādāties nesamazinot bikšu izmēru. Cik zinu, Wuu nav pirāts. 😀

    zivs, man gan galīgi neinteresē kādus treilerus viņš ir kopējis, protams, foršāk ir sava gameplay ieraksts, ja viedoklis sakrīt ar kādu citu, tad tas ar nav jāuzskata par kopētu tekstu. Vismaz klausāmi saturīgi apskati, rupjība ar ir pazudusi, kas sākumā bija novērojama vairāk. Un pēdējā laikā kautkā neesmu manījis nevienu apskatu no citiem vietējiem LV apskatniekiem.

    #278782
    Wuu
    Participant

    Mazie hateri, paldies jūtos glaimots! 😀

    Reņģes kungam iesaku uzjautāt cienījamam Tomāta kungam, kas ir apskata kopijas un kad tās parasti izsniedz. Tāpat var uzjautāt, kādā veidā var iegūt oficiālos video materiālus, kurus izsniedz spēļu izdevēji katram otram garāmgājējam, kas ir gatavs veltīt, kaut vai 2 minūtes lai piereģistrētos.

    chmmm…

    [img]https://www.bildites.lv/images/7yfymm2zcd1pmvnspzet.png[/img]

    #278783
    Jaunzems
    Participant

    tad laikam tu patiešām dzīvo pēc 25 stundu pulksteņa un 8 dienu kalendāra 🙂

    #278784
    zivs
    Participant

    Par preses kopijām zinu, papētīju Tavu Steam profilu un daļēji pārliecināji. Š…emu savus vārdus atpakaļ. Daļēji. 😀

    #278785
    Wuu
    Participant

    Tāds nu tas novembrīs ir…

    #278786
    Evers
    Participant

    Spēli vērtēju negatīvi. Pāris stundas paspēlēju un apnika, misijas diezgan neinteresantas, un cik ilgi staigāsi pa ielām randomā dauzīdams iedzīvotājus, bandītus un policistus … vai lidināsies ar kādu no pāris lidaparātiem. Nekā cita tur nav ko darīt. Pilsēta liekas diezgan nedzīva, cilvēki uz ielām un satiksme tajā pašā GTA4 bija dabiskāka, dzīvīgāka, te kautkas pietrūka. Auto vadība arī varēja būt sakarīgāka.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā