Acer TravelMate P6, īpaši viegls un izturīgs klēpjdators

Acer atklāja divas jaunas ierīces – TravelMate P2 un P6, savukārt klēpjdators P6 izrādījās viens no galvenajiem produktiem šogad CES, 2020.

TravelMate P6 pārsteidza daudzus cilvēkus, būdams vienlaikus plāns, viegls un izturīgs klēpjdators.

Lai arī tas varbūt nav visspēcīgākais klēpjdators, taču tas piedāvā dažas interesantas un noderīgas funkcijas ar 180 grādu viru atbalstu.

Dators ir aprīkots ar 8. paaudzes Intel i7 procesoru kopā ar NVIDIAMX250 video grafiku. Iespējams, ka šis modelis būs pieejams arī opcijā ar zemāku specifikāciju.

Acer TravelMate P6 izceļas ar to, ka tas atbalsta sejas atbloķēšanu un pirkstu nospiedumu skeneri. Turklāt uzņēmums papildus tam, ka tas ir plāns klēpjdators, apgalvo, ka tas ir diezgan izturīgs. Citas funkcijas ko dators ietver ir eSIM, tīmekļa kameru, kuru varat paslēpt, atbalstu PCIe SSD un līdz 24 GB RAM.

Datoram būs VGA, HDMI un USB TYpe-C / Thunderbolt 3 porti. Acīmredzot, izmantojot šo klēpjdatoru varēsiet to savienot ar displeju, kas atbalsta līdz 8K izšķirtspēju. Jūs varat uzzināt vairāk par datora specifikācijām Acer oficiālajā tīmekļa vietnē.

TravelMate P6 vajadzētu būt labai opcijai cilvēkiem, kuri vēlas vieglu un izturīgu klēpjdatoru, kas arī piedāvā labu veiktspēju. TravelMate P6 būs pieejams Ziemeļamerikā, sākot no šī gada februāra, par aptuveni USD 1149,99 (~1035,16 Eur). Bet cenu noteikšana katrā valstī būs atšķirīga.

Avots: Ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

4 Responses

  1. >>>tas piedāvā dažas interesantas un noderīgas funkcijas ar 180 grādu viru atbalstu.

    Es saprotu ka dažreiz izmanto vārdiņdošanas lēmējbara ieteikumus lai latviski nosauktu tādas lietas kā porti, draivs vai radio. Nu bet kāda velna pēc eņģes jāsauc par virām?

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt