Microsoft Teams atjauninājums nodrošinās automātisku sapulču dublēšanu

Ja ikdienā apmeklējat vairākas video sapulces, var būt grūti atcerēties tajās apspriestās detaļas. Jaunais Teams videokonferenču rīka atjauninājums nodrošinās automātisku sapulces kopiju, kuru būs iespējams noskatīties atkārtoti.

Šobrīd, lai ierakstītu Microsoft Teams sapulci, lietotājiem jāizvēlas to ierakstīt manuāli. Jaunā funkcija palīdzēs uzlabot videokonferences rīku un nu tas saņems funkciju, kas tā sāncensim Zoom jau ir pieejams kādu laiku.

Jaunā funkcija tiks izlaista jūnija beigās. Tā būs pieejama gan Teams viedtālruņu (Android un iOS) versijā, gan datora, gan interneta pārlūkprogrammu versijā.

Sapulces dalībnieki redzēs zvana sākumā brīdinājumu, ka sapulce tiek ierakstīta, un ierakstu kopu, kas ir pieejama, lejupielādei, lai to noklausītos atkārtoti. Jau pirms dažiem mēnešiem Microsoft apstiprināja, ka pēc lietotāju pieprasījuma, strādā pie šīs funkcijas.

Šī nav vienīgā jaunā funkcija, ko uzņēmums pēdējā laikā izlaidis. Microsoft Teams lietotāji tikuši arī pie vairākiem citiem jauniem rīkiem, kas palīdz dalībniekiem sekot līdzi sapulcē notiekošajam.

Avots: Tech Radar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt