Notepad jaunievedums: "jautrās PR"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Foruma Jaunumi un Lietošana Notepad jaunievedums: "jautrās PR"

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154613
    samurajs
    Participant

    Nav noslēpums, ka Preses ziņas nav izpelnījušās lielu Notepad lasītāju uzmanību. Dažiem tās ir pat kā suņanagla dibenā, kaut arī nereti satur noderīgu informāciju.

    Lai kaut cik atdzīvinātu šos sausos materiālus, mēģināšu atsevišķus no tiem uzprišināt, lai padarītu interesantākus un lasāmākus. Protams, pamattekstu nevaram mainīt, jo zināmas lietišķās ētikas normas mums tomēr jāievēro.

    Kā tas izdodas – skatām jau šodien:

    https://notepad.lv/prese/11456/1188-ka-uzzinat-atrasanas-vietu-esot-galiga-pali/

    #273612
    Wuu
    Participant

    Samuraj, tu pats lasi un interesējies par visām preses relīzēm?

    “Preses ziņas satur noderīgu informāciju.”

    https://www.youtube.com/watch?v=dDyeFCmBs3g

    #273613
    samurajs
    Participant

    Praksē diezgan daudz iznāk saskare ar PR. Arī par standartu IEEE 802.22 no PR uzzināju. Tās ir divējādas – vienas veidotas ar reklāmas mērķi par jebkuru cenu pārdot kaut kādu produktu, un otras: tīri informatīvas par jaunajiem produktiem bez nekādas slavināšanas. Pēdējās bieži izmantoju kā ziņu avotu.

    #273614
    shady
    Participant

    PR ir jebkuras preses pamats. Pat ja tu atrodi kādā ārzemju saitā interesantu rakstu, kuru pārtulko – pilnīgi iespējams, ka tās ziņas pamatā ir kāda PR, kura ir apstrādāta, parrakstīta, samiksēta. Ja tu paņem avīzi, ne jau visa informācija ir veidota no intervijām, pasākumu apmeklējumiem utt – pamats ir PR. Notepads arī nevar notestēt visu tehniku pasaulē, tas nav iespējams, tāpēc tiek publicētas PR un testi, kuri ir visi no nulles pašrakstīti – tie iet paralēli citā kategorijā. Kā jūs visi domājat, no kurienes tad rodas ziņas? Ne jau viss nāk no paparaci un neoficiāli noplūdušām informācijām – firma, iestāde paziņo presei informāciju par kādu jaunu produktu, pasākumu vai ko citu.

    Tāpēc vislabākais variants ir piedāvāt lasītājiem pēc iespējas dažādāku klāstu (oficiālas preses relīzes, ziņas, raksti, testi/apskati). Tagad ir pienākušas klāt arī “īsziņas”, kam ari ir sava loma, bet ar laiku būs jaunas sadaļas – par to tiek domāts.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā