Latvijā izstrādāts unikāls e-pasta un SMS mārketinga rīks

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Latvijā izstrādāts unikāls e-pasta un SMS mārketinga rīks

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155448
    shady
    Participant

    Reaģējot uz strauji augošā mobilā tirgus attīstību pasaulē, Latvijā izstrādātais un Eiropā viens no vadošajām e-pasta mārketinga servisiem Mailigen ir nācis klajā ar tehnoloģiski unikālu mārketinga rīku – e-pasta mārketinga apvienošanu ar SMS mārketingu vienā platformā, tādējādi radot vienotu komunikācijas mehānismu. Latvieši ir pirmie, kuriem ir iespēja izmantot pasaules tirgum sagatavoto mārketinga risinājumu.

    Platformas unikālo funkciju vidū atzīmējamas sekojošas iespējas: vienas kopīgas datubāzes izmantošana gan e-pasta vēstuļu, gan SMS ziņojumu izsūtīšanai un to savstarpēja integrēšana vienā mārketinga kampaņā; SMS mērķauditorijas segmentēšana, balstoties uz interneta aptaujām, kuru izveidi piedāvā Mailigen un kuras var iekļaut gan e-pasta vēstulē, gan SMS ziņojumā; interneta saišu ievietošana SMS ziņojumā un automātiska saišu saīsināšana; SMS ziņojumu saņēmēju veikto klikšķu izsekošana ar Google Analytics palīdzību.

    „Pāris no minētajām funkcijām piedāvā vēl tikai daži starptautiski uzņēmumi, taču visas kopā vienotā platformā ir Mailigen jauninājums pasaules tirgū. Š is ir ekskluzīvs integrētā mārketinga risinājums augošajai mobilajai tendencei un tirgus pieprasījumam, ko mārketinga servisi pasaulē līdz šim nav nodrošinājuši. Produkts radīts eksporta tirgiem, taču, tā kā esam Latvijas uzņēmums, tieši Latvijas mārketinga speciālisti ir pirmie, kas to var izmēģināt jau šodien,” saka Mailigen izpilddirektors Artūrs Bernovskis.

    Līdztekus jau minētajām funkcijām jaunā kopīgā platforma nodrošina SMS izsūtīšanu uz vairāk nekā 200 pasaules valstīm un teritorijām; unikāla sūtītāja vārda reģistrēšanu un lietošanu tradicionālā mobilā tālruņa numura vietā; SMS personalizāciju, ziņojumā iekļaujot katram saņēmējam atbilstošu un unikālu informāciju (vārdu, piedāvājumu, atlaižu kodu u.c.).

    Latvijā izstrādātais e-pasta mārketinga serviss Mailigen ir SIA iMedia produkts un ir viens no Eiropā vadošajiem e-pasta mārketinga pakalpojumu sniedzējiem, kas piedāvā uz tīkla bāzes radītu e-pasta mārketinga programmu jebkura apjoma uzņēmējdarbībai, organizācijām un privātiem lietotājiem. Patlaban Latvijas klientūra Mailigen servisam veido 10% no kopējā klientu skaita, pārējie 90% ir ārvalstu klienti. Līdztekus ASV klientu lielajam īpatsvaram pieaug Ä€zijas klientu skaits, līdz ar to šā gada septembrī Ķīnas galvaspilsētā Pekinā tika atvērta Latvijas uzņēmuma pirmā ārvalstu filiāle.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā