Akcijai Eņģeļi pār Latviju varēs ziedot arī visi Zelta Zivtiņas klienti

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Akcijai Eņģeļi pār Latviju varēs ziedot arī visi Zelta Zivtiņas klienti

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155556
    shady
    Participant

    Svētdien, 18. decembrī, akcijai Eņģeļi pār Latviju varēs ziedot arī lielākā daļa Latvijas priekšapmaksas karšu lietotāji jeb 700 000  Zelta Zivtiņas (ZZ) klientu.  Lai tas būtu iespējams, akcijas noslēguma dienā, 18.decembrī tiks atvērta ziedojumu līnija, un, zvanot uz tālruņa numuru 9000 63 83, ikviens ZZ lietotājs varēs ziedot vienu latu piecu smagi slimu bērnu ārstēšanai.

    “Ja akcijai Eņģeļi pār Latviju ziedotu vismaz 8% ZZ klientu, pietiktu, lai nodrošinātu pilnvērtīgu Maijas, Adriāna, Renāra, Katrīnas un Valērijas ārstēšanu. Savukārt tieši puses ZZ klientu iesaistīšanās akcijā palīdzētu savākt pat septiņas reizes lielāku naudas summu un izārstēt daudz vairāk slimu bērniņu Latvijā,” saka Alise Avota, Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja. “Tāpēc, lai veicinātu vēlamā scenārija piepildīšanos, mēs aicinām visus 18. decembrī zvanīt un ziedot.”

    Kā zināms, ZZ ir vienīgā priekšapmaksas sarunu karte, kas saviem klientiem nodrošina kredīta atjaunošanas bonusus, tāpēc ikdienā tā neparedz zvanus uz paaugstinātas maksas tālruņiem.


    Notepad.lv piezīme: Būtu tikai pašsaprotami, ja balsot varētu ar jebkuru priekšapmaksas karti vai pieslēguma veidu.


    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā