HP produktu klāstā jauni Pavilion, Compaq un ProBook datori

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR HP produktu klāstā jauni Pavilion, Compaq un ProBook datori

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157193
    shady
    Participant

    HP papildinājis datoru klāstu ar datoriem un aksesuāriem, kas veidoti darbam ar Microsoft® Windows 8. Jaunumu klāstā ietilpst HP Pavilion Sleekbook 14, Pavilion Sleekbook 15, Compaq Pro 6305 un HP ProBook 4545s datori.

    HP Pavilion Sleekbook 14 un Pavilion Sleekbook 15 datori nodrošina vienkāršību, stilu un produktivitāti. Tie ir melni, plāni un viegli, ar 14” un 15,6” augstas izšķirtspējas displejiem. Datoriem ir līdz vienam terabaitam (1 TB) liels cietais disks, akumulators nodrošina līdz sešām stundām darbības laika, bet HDMI, USB 3.0 un USB 2.0 ļauj lietotājiem savienoties ar mobilajām ierīcēm un aksesuāriem. Pavilion Sleekbook 15 ir arī ciparu tastatūra uzlabotam darba ražīgumam.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_hp_pavilion_sleekbook_14_1.jpg[/img]

    Abiem Sleekbook ir HP TrueVision HD tīmekļkameras, izvēles NVIDIA diskrētās grafikkartes un Dolby Advanced Audio. Datoriem ir arī tādas ekskluzīvas HP inovācijas kā HP CoolSense jūtami vēsākam datoram un HP ProtectSmart papildus cietā diska aizsardzībai. HP Connected Photo funkcionalitāte ļauj piekļūt visām fotogrāfijām no vienas vienkāršas saskarnes.

    Galddatora HP Compaq Pro 6305 uzlabotā x86 arhitektūra sniedz efektīvāku skaitļošanu, piemēram, ātrāku interneta pārlūkošanu vai failu konvertēšanu. HP Compaq Pro 6305 ir spēcināts ar AMD jaunajiem A10, A8, A6 un A4 procesoriem, tādējādi tas garantē līdz 21% labāku veiktspēju, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, kā arī nozīmīgu grafikas uzlabojumu. AMD Turbo Core 3.0 tehnoloģija automātiski kāpina sistēmas veiktspēju, ja tiek darbinātas vairākas programmas, bet AMD Accelerated File Converter iespējo daudz efektīvāku tīmekļa pārlūkošanu darbā ar interneta videofailiem un videokonferencēm. HP Client Security palīdz aizsargāt uzņēmumu visos līmeņos, bet HP Client Management risinājumu izvēle palīdzēs vienkāršot sistēmas izvēršanu un apkalpošanu.

    HP ProBook 4545s klēpjdatoram ir A sērijas procesors un VISION Pro tehnoloģija, kas nodrošina jaudu intensīvos darba uzdevumos. AMD Dynamic Switchable Graphics lieto diskrēto grafikkarti izciliem vizuāliem darbiem un ļauj datoram automātiski pārslēgties baterijas taupīšanas režīmā darbā ar ikdienas lietojumprogrammām. ProBook s sērijas klēpjdators nodrošina arī izvēles AMD Radeon Dual Graphics augstākās kvalitātes veiktspējai.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_hp_probook_4545s_1.jpg[/img]

    Jaunais HP x2401 60.9 cm (24”) LED monitors ar aizmugurapgaismojumu ir 11 mm plāns, tam ir pulēta melna pamatne un matēta metāla korpuss. Ar unikālo, regulējamo statīva konstrukciju ierīce ietaupa vietu uz galda. HP x2401 monitora priekšrocības ir funkcionalitāte un savienojumi, tas piedāvā lietotājiem nemainīgu attēlu un dzīvas krāsas no teju jebkura skata leņķa, pateicoties MVA paneļa tehnoloģijai un kontrasta attiecībai 5000:1 (statiskais) un 10,000,000:1 (dinamiskais). Iebūvētie DisplayPort un HDMI savienojumi, kā arī iespēja monitoru montēt pie sienas dod lietotājiem brīvību iekārtot telpu ap monitoru. HP x2401 monitors konstruēts bez dzīvsudraba, broma, PVC savienojumiem un bez arsēna piejaukumiem displeja stiklam.

    Jaunajiem datoriem piemēroti arī jaunākie HP aksesuāri – pele, klaviatūra, HP 90W universālais barošanas adapters un HP HD 4310 tīmekļkamera. Jauno aksesuāru klāstā ietilpst:

    – HP Touch to Pair datorpele, kas ir pasaulē pirmā bezvadu pele ar NFC (Near Field Communication). Tas ļauj lietotājiem ātri pieslēgt peli jebkuram datoram vai planšetdatoram ar Bluetooth atbalstu. Tā būs pieejama novembrī par Ls 21.99.

    – HP bezvadu peles X4500 un X5500, kam raksturīgs gluds, moderns dizains, kā arī precīzs lāzera sensors un līdz 30 mēnešiem ilgs baterijas darbošanās laiks. Pieejamas septembrī par Ls 19.90 un Ls 24.90.

    – HP X6000 bezvadu pele ar ekskluzīvo HP Exact Track tehnoloģiju, kas darbojas praktiski uz jebkuras virsmas, ieskaitot stiklu. Montēta monolīta metāla apvalkā, X6000 pieļauj 4-virzienu slīpuma leņķa regulēšanu un 2,4 GHz bezvadu komunikāciju. Pieejama septembrī par Ls 29.90

    – HP Wireless Classic Desktop un HP Wireless Elite v2 klaviatūras, kas piedāvā līdz četriem īsinājumtaustiņiem speciāli darbam ar Windows 8. Pieejamas oktobrī par Ls 29.90 un Ls 34.90.

    – HP 90W universālais barošanas bloks, kas ir saderīgs ar praktiski visiem klēpjdatoriem un satur iebūvēto USB portu, kas ļauj lādēt klēpjdatorus un mobilās ierīces vienlaicīgi. Pieejams oktobrī par Ls 29.90

    – HP tīmekļkamera HD 4310, kas ļauj lietotājiem ātri savienoties un komunicēt ar draugiem un ģimeni platformāta 1080p izšķirtspējā, un piedāvā trīspusējus videosakarus, autofokusu un autoekspozīciju, lai nodrošinātu skaidru un spilgtu attēlu. Pieejama novembrī par Ls 39.90

    Cenas un pieejamība

    HP Pavilion Sleekbook 14 un 15 sākumcena būs 449 Ls un 499 Ls, un tie būs pieejami novembrī.

    HP Compaq Pro 6305 Desktop PC maksās, sākot ar Ls 399, un paredzams, ka tas būs pieejams visā pasaulē, sākot ar 8. oktobri.

    HP ProBook 4545s Notebook PC maksās no LS 299 un būs nopērkams no 29. oktobra.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=HP&cn=300&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā