Stīvs Džobss dodas pie lasītājiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Stīvs Džobss dodas pie lasītājiem

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157474
    shady
    Participant

    Svētki pagājuši, un viss pamazām ieiet ierastajā ritmā. Š ī gan būs īsa darba nedēļa, bet dažiem mūsu lasītājiem tā visticamāk paskries vēl ātrāk, jo viņi būs nodarbināti ar jaunās grāmatas lasīšanu. Ir pienācis brīdis, kad paziņojam trīs laimīgos, kuri savā īpašumā iegūs Valtera Aizaksona grāmatu “Stīvs Džobss”. Š oreiz pretendentu uz grāmatu bija pamaz, jo tehniskas dabas cilvēki ir īpaša pasuga, un viņiem tuvāki ir skaitļi, kā arī viņi nemīl plaši izteikties, kur nu vēl par filozofiskām tēmām. Citi atkal pieraduši darboties e-vidē, tādēļ labāk grāmatu iegādājas elektroniskā versijā, jo mājās visticamāk nav pat grāmatplaukta, kurā šo masīvo grāmatu novietot. Cik sapratu, tad bija arī tādi, kuriem ir šādi tādi principi, un tādēļ nevēlējas publiskā telpā atzīties, ka grāmata ir piesaistījusi viņu uzmanību, līdz ar to arī savu dalību nepieteica un palika aiz strīpas.

    Š ā vai tā, tomēr diskusija komentāros izvērtās diez gan interesanta, un, kā jau bija gaidāms, cik cilvēku tik viedokļu. Bet mūsu uzdevums bija nevis noskaidrot, vai lasītāju viedoklis saskan ar mūsējo, bet gan ļaut jums tikt pie grāmatas. Pie viena izvilkām kopsaucēju, kurš norāda, ka vairākums tomēr uzskata, ka Stīva Džobsa veikums ir izmainījis kaut nelielu daļu pasaules, jo, kā saka, ja esi licis mainīt domas kaut vienam cilvēkam, tad jau esi mazliet izmainījis pasauli. Bet nu neraustīsim peli aiz vada un paziņojam trīs komentētājus kuri tiks pie grāmatas.

    Kā pirmais pie viena grāmatas eksemplāra tiek palmidze, otrs laimīgais ir grantene , bet kā trešajam šoreiz Fortūna uzsmaidīja mūsu ilggadējam lasītājam Jaunzems, un pēc viņa aktīvās iesaistīšanās diskusijā varēja saprast, ka vēlme tikt pie grāmatas bija diez gan liela.

    Lūdzam grāmatas ieguvējus līdz 26.novembrim atrakstīt man PM, lai varam vienoties par balvas saņemšanu, bet ja balvas pretendents nepieteiksies, tad tā tiks pārlozēta citam dalībniekam.

    Jebkurā gadījumā pārējie neskumstiet, jo pavisam drīz būs lielāki un mazāki konkursi, kuros varēsiet tikt pie dažādām noderīgām balvām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_03_sdzobs_2.jpg[/img]

    #292200
    Crow
    Participant

    Wahahaha [img]https://i.imgur.com/DH7VM.gif[/img]

    Ironija ar aronijām! No sirds apsveicu trešo laimīgo uzvarētāju!

    #292201
    Jaunzems
    Participant
    #292202
    Nettwerk
    Participant

    Apsveicu, lai labi lasās. Ceru ka arī izlasīs. 🙂 Bilde psc. 😀

    #292203
    grantene
    Participant

    Paldies! Ziņu nosūtīju!

    #292204
    rolandox
    Participant

    Iegādājos. Noderīga grāmata, savādāka kā citas šāda žanra grāmatas. Tiesa gan nekādi Apple noslēpumi gan tur nav. 😉

    #292205
    APOC
    Participant

    Arī iegādājos. Pusi pa šo nedēļu jau būšu izlasījis. Manuprāt, ļoti interesanta. Tagad zinu kas īsti par putnu “Stīvs Džobss” bija un kaut ko arī par “Apple” vēsturi.

    Pirms grāmatas lasīšanas iesaku noskatīties filmu “Pirates of Silicon Valley”. Būs interesanti un varēs vilkt paralēles ar grāmatu.

    Tagad gribu arī šāda tipa grāmatu par “Bilu Geitss”. Būtu interesanti palasīt kā tas viss savijas. Protams, ne pēc viņa nāves 😀

    #292206
    SindijaGoberga
    Participant

    Gramatā vienkarši aprakstīta Stiva biografija? Mani vairāk interese biznesa puse neka viņa ikdena.

    Ir vērts to pirkt?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā