Satja Nadella nospraudis Microsoft kursu nākamajam finanšu gadam

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Satja Nadella nospraudis Microsoft kursu nākamajam finanšu gadam

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159869
    samurajs
    Participant

    Microsoft jaunais vadītājs Satja Nadella nosūtījis “depešu” visiem kompānijas darbiniekiem, kurā nosprausti Redmondas uzdevumi jaunajam finanšu gadam. Visu tekstu var izlasīt speciālā lapā. Rakstudarbs nosaukts “Bold Ambition & Our Core”.

    Dažos vārdos apkopojot, atzinīgi tika novērtēta Stīva Balmera stratēģija “Devices and Services”. Bet tagad tā esot novecojusi un Microsoftam vajagot kaut ko “savu un unikālu.” Atbilstoši mūsdienām esot jākoncentrējas uz mobilajām un mākoņtehnoloģijām, lai “no jauna atklātu produktivitāti, un privātpersonām, kā arī uzņēmumiem ļautu spēt vairāk un izdarīt vairāk.”

    Jaunā “Mobile and Cloud” stratēģija nebūt nenozīmējot Windows ēras beigas, bet tieši otrādi: “tas ienesīs visbagātāko lietotāju pieredzi darbā un ikdienā”. Fokusa centrā tagad būs universāla programmatūra, kas darbosies uz visu lielumu ekrāniem – viedtālruņiem, planšetēm, PC, TV u.c.

    Patreizējās Microsoft komandas tikšot pa daļai pārformētas, pa daļai ideoloģiski restrukturizētas, lai katrs darbinieks atbilstu apmēram šādiem rādītājiem: “klientu intereses – darbinieka intereses; visu nosaka reālie dati; orientācija – uz ātrumu, fokuss – uz kvalitāti”.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ceo_3.jpg[/img]

    #309614
    Crow
    Participant

    Olgalvainais tukšpļūtis. Tad jau dancojošais mērkaķis bija labāks. Tas vismaz ar krēslu meta visādiem unikāliem mākoņstūmējiem, a šitas murgo pilnīgu faking sviestu.

    #309615
    Quagmire
    Participant

    Stulbais čigāns, tā turpinot MS kļūs par nākamo Nokia.

    #309616
    akms47
    Participant

    Redmond

    [img]https://rectechnhous.ru/wp-content/uploads/2012/08/Redmond-RMC-M70.jpg[/img]

    Na Satj’ a vam Nadella’et. 😀

    #309617
    BlackHalt
    Participant

    JESS! 😀

    Sabruks no iekšpuses.

    Nekas, gan jau uz M$ adatas sēdošās valdībiņas sametīsies un M$ tiks glābts 🙂

    #309618
    Crow
    Participant

    Reliģiozā evanģēlista slapjie sapnīši.

    #309619
    bluebird
    Participant

    Pilnīgi saņēmos autorizēties, lai nekomentētu! 🙂

    “Olgalvainais tukšpļūtis”, “Stulbais čigāns”… komentāri lieliski raksturo jūsu lēmumu pieņemšanas metodes un to, kā jūs spriežat par cilvēku un viņa potenciālu – apskatot cilvēku vizuāli! Skumji par jums un tajā paša laikā atvieglojums, ka tādi cilvēki nenodarbojās ar tik nopietnu produktu izstrādi!

    Protams ir skaidri redzams, ka MS daudzās sfērās zaudē citiem uzņēmumiem, citās pamazām zaudē savu ietekmi un MS vairs nav tas spēks, kas bija agrāk, tomēr manuprāt, MS risinājumi ir stabilākais, kas šobrīd ir pieejams. Nu nav tas Linux vēl izaudzis tik tālu.

    Un iespējams, ka jaunajam CEO viss noies griezi un tajā pašā laikā iespējams, ka viņam viss sanāks. Fakts, ka esošā stratēģija uzņēmumam nedarbojās… tieši tādēļ viņam ir jāmaina vecā pieeja un jāiet cits ceļš. Principā pilnīgi vienalga kādu ceļu viņš iet, pietiks tādu kā jūs, kuri čīkstēs ka MS sucks. Ja MS nemainīs pieeju, tad žults būs, ka “dinozaurs mirst”, ja izvēlās ko citu, tad teiksiet, ka “murgo pilnīgu faking sviestu!” 🙂

    Mans komentārs par šo rakstu?

    Lai notiek, esmu ieinteresēts redzēt, kā reālajā dzīvē izskatīsies/tiks realizēta viņu jaunā “Mobile and Cloud” stratēģija. Vai izdosies? Vai viņa lēmums ir pareizs? Nav ne jausmas, jo es nestrādāju tajā uzņēmumā, man nav tādas kompetences un faktu kā viņiem, kur vienkopus strādā tūkstošiem labāko speciālistu savā jomā.

    #309620
    nevertell
    Participant

    Quote:

    Pilnīgi saņēmos autorizēties, lai nekomentētu!


    Es arī, tikai tavu aunprātību.

    Quote:

    Protams ir skaidri redzams, ka MS daudzās sfērās zaudē citiem uzņēmumiem, citās pamazām zaudē savu ietekmi un MS vairs nav tas spēks, kas bija agrāk


    un

    Quote:

    , tomēr manuprāt, MS risinājumi ir stabilākais, kas šobrīd ir pieejams. Nu nav tas Linux vēl izaudzis tik tālu.


    Kautkā liecina par reliģisku ticību produktam. Stabili risinājumi ? Tikai nevajag. Dzīvs piemērs- iedod sīcim windofu, viņš viņu nokaus kaut ar ne administratora kontu pāris mēnešos. Uzliec ļenuksu, un, lai arī varēs palaist tikai 1/5 no spēlēm, ko šis grib spēlēt (un tas ir tikai labi), nekad nebūs problēmas.

    Linux stabilitāte ir atkarīga no jūsu roku taisnuma, Windofa- no indiešu roku taisnuma. Un arī, kas tad tagad būs, Win32, WPF, WP? WAMP steku esi licis ? MS SQL ?

    Kā arī, MS piedāvā biznesa risinājumus, kas prasa tikpat daudz, ja ne vairāk, darba, lai tie būtu produktīvi par summām, ko nevarēs pacelt tie uzņēmumi, kuriem tos vajadzētu, kamēr ļenux un opensurs analogi nereti ir ne tikai vienkāršāk implementējami un uzturami, bet arī par brīvu.

    Kā arī- pēdējā laikā visi ar 2 pirkstiem gaisā stāsta, ka viņiem a/v nevajag. Nu pie mūsdienīgiem dzelžiem vairs jau nemana zarazas esamību sistēmā, kamēr 1/2 no eksekjūtablajiem failiem nav inficēti/tufta. Tas tā, pārdomām. Savādāk man jau pieriebies staigāt ar malwarebytes un parādīt daiļfēcētājiem, kas ir kas.

    #309621
    BlackHalt
    Participant

    Sistēmas zombijs.

    #309622
    Andron MacBeton
    Participant

    Liekam cerības uz LXLE.

    #309623
    msh
    Participant

    Man arī AV nevajag. Ne tikai tāpēc, ka mana mūsdienu dzelža veiktspēju zvēru dārzs jūtami pazemina, ko nevar nepamanīt, bet arī tāpēc ka visādi draņķi nav vēl evolucionējuši 64 bitu virzienā, visādi “dfagfdggacvr.exe *32” iekš task managera baigi izceļas… 😀

    #309624
    nevertell
    Participant

    Tu patiesi tici, ka zaraza nespēj sevi embedot sistēmas procesos ? As in, tāsku menedžerī to redzēt nevarēs ?

    Es jau nesaku, ka neesi gana advancēts lietotājs, lai nerautu zarazu, gribu tikai iebilst, ka tāsku menedžera čekošana nebūt nav veids, kā pārbaudīt sava pc tīrību.

    Zin kas ir zelta standarts ? Ēpasti no ISP par to, ka no tavas ip/mac nāk spams ārā.

    #309625
    msh
    Participant

    Attiecīgajiem procesiem iekš task managera proča noslodze neuzleks kosmosā? 🙂

    Ar ko tik advancētu nav sanācis saskarties. Agrākos laikos man bija netikums vidēji reizi pusgadā palaist kaut kādu KAD tīklā novilktu sūdu, un tur nekāds AV paglābt nevarēja 😀 Pēdējos pāris trīs gados esmu labojies. Gigabute vēl ne reizi nav darbinājusi zvēru dārza izķeršanas komplektu, 2xMP kaste arī laikam ne.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā