Kopirasti pieprasījuši izvākt Kima Dotkoma paša albumu no MEGA servera

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kopirasti pieprasījuši izvākt Kima Dotkoma paša albumu no MEGA servera

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160041
    samurajs
    Participant

    Mediju haizivju alkatība ir neizmērojama. Nonācis līdz tādam kuriozam, ka mūzikas kompānija IFPI “aiz pārskatīšanās” pieprasījusi izvākt biznesmeņa un mūziķa Kima Dotkoma paša producēto albumu “Good Time” no pašam piederošā failapmaiņas servera MEGA. Dotkoms izdevis visai jauku un interesantu elektroniskās deju mūzikas albumu, kuru savā mājaslapā autors brīvi piedāvā visiem lejuplādēt.

    Tā kā lejuplādes saite ved uz MEGA serveri, kāds IFPI klerks, neiedziļinoties kas tā par mūziku, uzreiz rakstījis sūdzību. Cits klerks, kas apkalpo serveri, tāpat neiedziļinoties, izdzēsis šo albumu. Tagad albums atkal pieejams – lejuplādējam legālu mūziku sev par prieku!

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_megadown2_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_cover_good_times__by_jpr504_1.jpg[/img]

    #310651
    nevertell
    Participant

    Samtimuraj, tu patiesi domā, ka tas ir kāds klerks ?

    Tas taču viss ir “robotizēts”. Sēž bots un skenē visu, ko var skenēt, un uzreiz kā atrod kautkādu mūziku, sūta dmca.

    #310652
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Ja MEGA serveri neatrodas US and A, ja tas nav reģistrēts US and A, tad kāda velna pēc viņiem būtu jāreaģē uz DCMA, MDMA un citiem sūdiem? Tad jau LV arī būtu jāņem vērā sūda arābijas protesti ka kādā no LV esošajiem serveriem ir ievietota muhameda bildīte.

    #310653
    jonjs
    Participant

    Tas, ka kopirastiem ar to visu viņu štelli nebūt nekas nav kārtībā, tas ir skaidrs. Lejupielādēju ALBUM 😀 Var jau būt, ka neesmu mūsdienu mūzikas speciālists, bet tādus gabalus var sarakstīt arī cilvēki Latvijā. Divas klases kādā no mūzikas skolām, mazliet spēt komponēt un vēl mazliet zināt kādu datorprogrammu ar ko samiksēt. Tāda brēka no nekā. Trakas lietas. Saprotu, ja tas būtu vispasaules hītu autors. Lai gan arī vispasaules hīti arī tādi ir kādi ir. Bet nu labi. Galīgi dulli palikuši 😀

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā