Bundzinieku skola Rīgā

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Bundzinieku skola Rīgā

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162608
    LooNeY
    Participant

    Jau kādu laiku vēlos iemācīties spēlēt bungas, ne jau tur baigā pasaules slavenā profesionālā līmenī, bet gribas priekš sevis uzspēlēt, patīk skatīties coverversijas youtubē un ta varētu pats coverot kādas dziesmas prieka pēc u.t.t…. Esmu apņemies ‘jaunajā gadā’ uzsākt šo plānu…

    Kādu basic komplektu nopirkt varētu mājās… BET vai to vajag uzreiz(450-600€?) Un kur iemācīties un kā to visu sākt? Skatos ir visādi skolu piedāvājumi internetā, visur kur ir ‘recenzijas’ – super, forši u.t.t. kas neko daudz neizsaka.

    Varbūt kāds zin, kur patiesībā ir normāla skola Rīgā, kur iemācīties bez kosmiskām cenām? Teiksim 40-60eur/mēn, reizi/divas nedēļā nodarbība es domaju, ka būtu ok. (ņemot vērā, ka man nav nekāda muzikālā izglītība.)

    #328247
    m_janis
    Participant

    Nu ja ir laba ritma izjūta un kaut cik sakarīga muzikālā dzirde – paskaties šī meistara nodarbības un drīz spēlēsi kā viņš. :).

    Bet ja nopietni painteresējies te

    #328248
    samurajs
    Participant

    Nu mans padoms būs tāds: pirms tērē ievērojamas summas sakarīga bungu komplekta iegādei, painteresējies pie kāda šīs spēles profi, lai tevi novērtē. Nav nemaz tik daudz cilvēku, kas pieklājīgi prastu spēlēt šo instrumentu. Arī es jaunībā, kad muzicēšana jaunatnei nāca modē, esmu mēģinājis pie pasniedzēja mācīties bungu spēli, bet diemžēl nekas labs nesanāca – tā arī paliku beigās pie basa un vokāla 🙂

    Vajag ne vienkārši ritma izjūtu, bet arī lielisku kustību koordināciju: bungu pamatritmu jāspēlē tīri automātiski, kā robotam. Jā sāksi domāt līdz katrai kustībai, tad ritms sāks šūpoties.

    Ja pietiek ar uzspēlēšanu lauku traktoristu zaļumballē pēc pusnakts – to tad gan laikam var katrs 😀

    #328249
    tasesmuemils
    Participant

    Ritmam jābūt iekšā, citādi diezgan grūti kaut ko panākt. Bračka pašā sākumā nopirka vālītes un uzlika metronomu zem mīļām dziesmām, dauzījā pa taburetēm. Ieteiktu tev ar ko tamlīdzīgu mēģināt lai saprastu vai sipār tas ir priekš tevis.

    #328250
    3Dklucis
    Participant

    Tad tev jāiet Harvardā HardBass kursos!

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā