Microsoft un Dropbox sakārto "mākoņus"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft un Dropbox sakārto "mākoņus"

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156430
    samurajs
    Participant

    Zinot, ka pēc dažām dienām startēs Google Drive, konkurenti Microsoft un Dropbox pasteigušies steidzamā kārtā uzlabot savus servisus.

    Dropbox tagad dod iespēju kopīgot saturu ar parastu web-linku palīdzību. Saņemot šādu URL, adresātam iespējams aplūkot bildes, dokumentus vai video tieši pārlūka logā, bez jebkādām programmām, spraudņiem vai autorizācijas. Lai saņemtu saiti, sūtītājam vienkārši jānospiež poga “Get Link” stacionārajā, mobilajā programmā vai web-saskarnē. Saites ir unikālas, ar tām nepiederošie “no malas” nevar piekļūt failiem.

    Microsoft izmaiņas ir vēl vērienīgākas. Izlaistas Skydrive programmas Windows 8, Windows 7 un Windows Vista vidēm, kas ļauj pārvilkt failus ar peli tieši no Windows Explorer. Arī par Mac OS X lietotājiem padomāts; programma sadarbojas ar Finder. Ir arī mobilās versijas WP7 un iOS lietotājiem, pie tam iPhone/iPad programmai ir apcirptas iespējas: tātad nav ko lietot konkurentu produkciju.

    Kas paguva pierakstīties Windows Live līdz svētdienai, 22. aprīlim, tie varēs lietot iepriekšējo limitu 25 GB diska vietas. Jaunajiem lietotājiem nāksies samierināties ar 7 GB. Protams, ka var dabūt vairāk, bet tad jāmaksā neliela gada maksa – piem. papildus 20 GB izmaksās 10 $ gadā.

    Limita samazinājums balstīts uz pētījumu, ka 99% Skydrive lietotāju vairāk kā 7 GB neizlieto. Pie tam jāņem vērā, ka Dropboxā mirstīgajiem bez maksas piešķir tikai 2 GB, un Google Drive piedāvās 5 GB.

    Pēc visjaunākajām ziņām no Microsoft, iespējams, ka arī veco lietotāju konti pēc zināma laika tiks apcirpti līdz 7 GB apjomam – vismaz tiem, kuri daudz neizlieto. Ka varētu kādam nogriezt datus, tas ir maz ticams.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_windowsliveskydriveservice_1.jpg[/img]

    Avots

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā