Pirmais acu uzmetiens Samsung salokāmajam telefonam

Trešdien un ceturtdien Sanfrancisko norisinājās nu jau piektā ikgadējā Samsung izstrādātāju konference. Džastins Denisons, Samsung vecākais viceprezidents, izmantoja šo iespēju, lai dotu mums pavisam nelielu ieskatu jaunajā salokāmajā ierīcē. Pilnībā atvērta tā ir kā planšete, bet kad aizvērta – kā telefons. Lai salokāmība būtu ērta un laika gaitā nepasliktinātos, tiek izmantota jauna displeju tehnoloģija Infinity Flex Display.

Salokāmais viedtālrunis spēj vienlaicīgi darboties ar trim aplikācijām (vienā ekrānā). Samsung to sauc par Multi Active Window. Glens Mērfijs, Android UX vadītājs, sacīja, ka Android atbalstīs salokāmā displeja tehnoloģiju. Tiek izstrādātas arī vairākas aplikācijas, kuras izmantotu šīs tehnoloģijas priekšrocības un spētu nevainojami pārslēgties no mazā uz lielo ekrānu.

Ekrānu parametri

Neskatoties uz to, ka telefonam ir vairāki un lielāki ekrāni, kompānija mērķē uz tādu pašu baterijas ilgumu kā jaunākajiem Galaxy modeļiem. Ārējais displejs, kurš redzams telefona režīmā, ir 4.58 collas liels ar 21:9 malu proporcijām. Tā izšķirtspēja ir 1960×840 un ekrāna blīvums 420 DPI.

Kad telefonu atver, mazais displejs nodziest un visa informācija parādās lielajā. Tas ir 7.3 collas liels ar 4.2:3 malu proporcijām. Lielā ekrāna izšķirtspēja ir 2152×1536 un blīvums 420 DPI.

Prezentētā ierīce nav galaprodukts, bet gan tikai prototips, ko var redzēt pēc kantainā un biezā korpusa. Izlaišanas brīdī telefons būs plānāks un dizains atbildīs vairāk mums jau pierastajai Samsung elegancei. Paredzams, ka tos vairumā sāks ražot jau tuvākajos mēnešos. Konferencē tika minēts, ka Samsung cenšas izstrādāt arī sarullējamus un izplešamus ekrānus.

https://youtu.be/t0NbSPmIo20

Avots

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt