Huawei nedienas turpinās

Pēc tam, kad ASV valdība iekļāva Huawei melnajā sarakstā, uzņēmums saskārās ar daudzām problēmām. Un tagad Huawei saņem vēl vairāk šķēršļu nozarē.

Nikkei ziņo, ka pēc ASV valdības aizlieguma Huawei ir saskārusies ar pāris jauniem aizliegumiem. Wi-Fi alianse ir „uz laiku ierobežojusiHuawei dalību, kas nozīmē, ka tā vairs nevarēs paust savu viedokli par bezvadu tehnoloģiju standartiem.

SD asociācija, kas ir pazīstama ar SD kartes standartu izstrādi, ir arī izņēmusi Huawei kā vienu no tās locekļiem. Tas nozīmē, ka Huawei vairs nevarēs piedalīties diskusijās par SD kartes standartu nākotni.

Visbeidzot, JEDEC, kas nosaka pusvadītāju standartus, Huawei vairs nav kā viens no tās locekļiem. Huawei acīmredzot ir atsaukusi savu dalību no JEDEC, kurā ietilpst tādi uzņēmumi kā, piemēram, Qualcomm un Samsung Semiconductor. Qualcomm un citi jau ir pārtraukuši mikroshēmu piegādi Huawei pēc ASV valdības aizlieguma.

Huawei arī turpmāk varēs izmantot šos standartus, bet viņi vienkārši nevarēs izteikt savu viedokli šo standartu nākotnē. Joprojām nav zināms, vai ASV valdība mainīs savu lēmumu aizliegt Huawei, bet tas varētu nopietni ietekmēt attiecības starp Ķīnas un Amerikas tehnoloģiju nozarēm. Kā atzīmēja Nikkei, nepārtrauktā tirdzniecības spriedze starp ASV un Ķīnu varētu novest pie tā, ka Ķīnas tehnoloģiju uzņēmumi nevarētu pārāk paļauties uz ASV.

 

Avots: thurrott.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

  1. Īstenībā tīri labi tas viss. Hujavei ir pašai savs atmiņas karšu standarts, WiFi logo neesamība neko nemainīs. Piedevām ja Hujaves Androīdam ja nebūs Googles servisi un aplikācijas, par vienu spyware un backdoor mazāk būs sistēmā.

    Nākamais vajadzētu arī izčakarēt Apple kaut kādā veidā. Tie arī ir kretīniski, nedod root tiesības lietotājiem, daudz ko neļauj savā apeņu storē likt iekšā, padara neremontējamus un sabotē dzelžu remontu, utt.

    1. Jā, Apple bezkaunība ir nepārspējama. Apple “neautorizētos” servisus sūdz tiesā par to, ka tie atļaujas profesionāli un pa lēto saremontēt, kamēr officiālie klauni, nokāš gandrīz jauna produkta cenu par nieku. Turklāt tas pat ir videi ļoti nedraudzīgi – jo klauni izmet laukā darba kārtībā esošas detaļas. Šādas politikas dēļ es nekad nepirkšu neko no Apple, un cilvēki, kas šo tumšo, patieso pusi zinot, tāpat tos krāmus pērk un atbalsta krāpniekus, ir konkrētas aitas.

      Brutāla aplaupīšana – https://www.youtube.com/watch?v=o2_SZ4tfLns .

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt