Facebook ievieš "Dislike" pogu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Facebook ievieš "Dislike" pogu

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161343
    samurajs
    Participant

    Vakardienas jautājumu un atbilžu sesijā Marks Cukerbergs pastāstīja, ka pēc ilgām svārstībām tomēr nolemts ieviest pretpolu iecienītajam “Like” – pogu “Dislike”. Kāpēc tik ilgi bija jāgaida? “Jūs taču negribat, lai jūsu dzīvē svarīgam kopīgotam mirklim kāds pieliek izkārtni “Nepatīk”?” tā to pamatoja Cukerbergs. Bet pēc daudzu miljonu lietotāju prasības nācies piekāpties. Ne visi jaunumi ir tādi, pie kuriem būtu ētiski likt “Like”.

    “Ne katrs mirklis ir labs. Ja jaunākie notikumi kā bēgļu krīze skāruši jūs, vai kad miris kāds tuvinieks – citiem nebūs ētiski spiest uz “Patīk”. Tāpēc domāju, ka cilvēkiem bez Like jādod arī citas iespējas,” turpina Cukerbergs.

    Svarīgi ir tas, ka jaunā poga nepazeminās publikācijas reitingu. Tās mērķis ir vienīgi paust nožēlu, izteikt autoram līdzjūtību, simboliski paziņot par atbalstu. Drīzumā jauno pogu sāks testēt, bet kā to sauks galaversijā – tas vēl nav zināms.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_d70b6e956d7d0fee8b0624a97b0dfd47_1.png[/img]

    #320354
    SWC
    Participant

    ta būs mana miļaka poga, visas kuces dislaikošu

    #320355
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Jep, var sakt troļļot!

    #320356
    Aldis
    Participant

    Reāli facebook-s, gluži kā draugiem.lv, utt iebraukuši auzās jau no pašiem pamatiem, ka parastai vērtēšanas sistēmai piemetuši klāt vārdu “patīk”. Pietiktu ar vnk. “Is see it”, vai “+1 this”… Bet nu ko, izgāzstu ūdens spaini vairs nesasmelsi atpakaļ.. =]

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā