amd fm2 and fm2+

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas amd fm2 and fm2+

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162256
    Pixels
    Participant

    Vai kāds varētu ieteikt ļoti klusu cooleri priekš amd fm2 and fm2+ .

    #326457
    qwop
    Participant

    Budžets? Kādu korpusu izmanto? Kāds mātesplatei formfaktors?

    #326458
    Crow
    Participant

    CM 212 vai Pure Rock.

    #326459
    cesedy
    Participant

    Kāds ir tavs svars? Cik daudz siltumu izlaid uz m2? Cik cilvēku ģimene? Cik par apkuri maksā? Dzīvo lielajā Rīgā vai esi laucinieks? Mājdzīvnieki ir un cik? Kāpēc piedzimi? Kāds ir saules leņķis pret logu 13. oktobrī 13:42 dienā? Kam tev tas vajadzīgs? Izmanto rūteri vai vada pieslēgumu internetam? Mātes otrais vārds? Privātmāja vai daudzdzīvokļu māja? Kaimiņi sakarīgi? Ja nepieciešams – varēsi arī pats papūst uz ventilatoru?

    #326460
    Crow
    Participant

    Ēēm… nu otrais jautājums (par korpusu) ir sakarīgs. Tādam, ko vairums sauktu par klusu, būs min. 12, bet varbūt pat 14 cm propelleris, kas kurā katrā kastē vis neievietosies.

    #326461
    m_janis
    Participant

    Te nu gan pats sevi padarīji smieklīgu :D. Ne tikai klusums atkarīgs arī no korpusa (lētā bleķa bundža būs daudz trokšņaināka par 100 un vairāk € vērtu klusināto (pašam ir un pat renderējot HD video, kad CPU un GPU iet uz pilnu klapi, tikai nedaudz jūt karlsona pūles), bet arī ne katru CPU karlsonu katrā kastē un katrai MB pieliksi.

    #326462
    qwop
    Participant

    Nu es protams varētu pieņemt, ka viņam ir neierobežots budžets un korpusa izmērs un ieteikt NH-D15, kurš maksā 90 eur, ir pietiekami augsts, lai lielai daļai korpusu nevarētu uzlikt paneli virsū un bloķē pirmo pcie slotu. Bet es uzskatu, ka ir svarīgi noskaidrot pēc iepējas vairāk informāciju, lai ieteiktu viņa vajadzībām un sistēmai visoptimālāko produktu. Kā tev šķiet, m?

    #326463
    Pixels
    Participant

    Mates Plate – FM2-A75MA-P33 msi

    Form Factor M-ATX

    #326464
    qwop
    Participant

    Aptuvens budžets, cik daudz esi gatavs tērēt? Korpusu arī būtu noderīgi zināt, jo daži cooleri var būt pārāk augsti un tad nevar uzlikt paneli virsū. Ja nezini, kas par korpusu, vari vienkārši nomērīt.

    #326465
    Pixels
    Participant

    Budžets līdz 100eur . Korpusā vietas ir gana liela patukša kaste !

    #326466
    qwop
    Participant

    Ok, tātad budžets nav problēma, bet es nedomāju, ka šajā gadījumā nepieciešams tik daudz tērēt. Ja vien tu nedomā baigi overclockot, tad tas pats be quiet pure rock būs gana labs (cena sākot no 30 eur). Ja gribas kaut ko ar labākām dzesēšanas spējām, tad var skatīties uz noctua u12s un be quiet dark rock 3.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā