Angry Birds radītājs apņēmies atgriezt Nokia tālruņus tirgū

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Angry Birds radītājs apņēmies atgriezt Nokia tālruņus tirgū

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162314
    samurajs
    Participant

    Agrāko mobilo spēļu kompānijas Rovio ģenerāldirektoru Pekka Rantala apstiprinājuši par HMD Global marketinga direktoru, un viņa galvenais uzdevums būs atgriezt kādreiz tik populāro Nokia tālruņu pozīcijas tirgū. HMD Global kopā ar Foxconn ir jaunais Nokia īpašnieks. Rantalam ir 17 gadu pieredze Nokia zīmola attīstīšanā dažādos amatos līdz pat 2011. gadam.

    Par “Angry Birds” vadītāju Rantala nostrādāja nepilnu gadu; 2015. gadā viņu nomainīja Kati Levoranta. Pēc akcionāru uzspiestās restrukturizācijas un štata samazināšanas Rantala vairs nevēlējās turpināt darba attiecības ar Rovio un aizgāja uz paša vēlēšanos.

    2009. gadā izlaistā mobilā spēlīte Angry Birds kļuvusi par naudas izteiksmē visienesīgāko savā tirgus segmentā. Bez ienākumiem no pašas spēles Rovio saņem procentus no zīmola izmantošanas – suvenīriem, rotaļlietām, apģērba, mediju nozares. “Dusmīgo putnu” līnija šobrīd ietver vairāk nekā 10 spēles. Izmantot šādu pazīstamu brendu Nokia “atdzīvināšanā” uzskatāms par pārdomātu soli, un varētu dot rezultātus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_pekkarantala_1.jpg[/img]

    #326762
    Athlons
    Participant

    Ķīnā ražots, ķīniešiem piederošs ar androīdu? Nokia? no way… tas nav Nokia, lai arī kas tam virsū uzrakstīts…

    #326763
    richijs
    Participant

    Tā nokia par ko te visi fano nomira jau ap 2010. gadu, kad viņu telefoni sāka nākt no ķīnas… Visi leģendārie izturīgie telefoni, 32, 33, 34, 35 -10 bija ražoti Vācijā vai Somija vai ÄŒehijā… pēdējās laikam bija n series, kas tika ražotas ne pie ķīniešiem…

    P.S Ka tik pašam Pekkam nav “jāglābjas” dusmīgie putni vairs ne tuvu nav topā, drīz to sajutīs savā makā…

    #326764
    uldics
    Participant

    Tas gan ir optimists. Ar aizgājušu spēli pacelt izpostītu lielfirmu? No lietotāju skatupunkta pilnīgi ne ar ko tas nav interesanti. Dzīvo tur visi kaut kādos mākoņos neredzēdami kas notiek apkārt.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā