Onlive Desktop – Windows 7 Tavam planšetdatoram

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Onlive Desktop – Windows 7 Tavam planšetdatoram

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156127
    samurajs
    Participant

    Ja mums pagaidām uz planšetdatora nav iespējams pastrādāt ar iecienīto Windows 7 un jaunākajām Office programmām, tādu iespēju piedāvās Onlive Desktop pakalpojums. Līdz šim tas bija pieejams iOS ierīcēm, bet tagad arī Android planšetēm.

    Lai lietotu Onlive Desktop, nepieciešama planšete ar Android versiju, ne vecāku par 2.3 un platjoslas internets. Visa darbība notiek mākonī , planšete tikai izpilda gala termināļa funkcijas. Windows 7 darbvirsmas simulācija notiek ar augstas kompresijas videostraumēšanas palīdzību. Bezmaksas versija Standard dod iespēju bez Windows pamatprogrammām lietot jaunākās Microsoft Word, Excel, PowerPoint un Adobe Reader versijas, kā arī iegūt 2 GB diska vietas mākonī. Maksas versijas Plus un Pro (5 un 10 USD/mēn.) piedāvā vēl papildus ekstras.

    Š obrīd pakalpojums darbojas tikai ASV, bet tiks pievienotas arī citas valstis. Nākotnē plānots pievienot atbalstu arī viedtālruņiem, PC, televizoriem un monitoriem caur Onlive MicroConsole. Onlive atbalsta arī Bluetooth klaviatūras un peles, daudzskārienu žestus Windows vidē, teksta ievadi, zīmējot ar roku, un automātiski pielāgojas displeja izšķirtspējai.

    Onlive Desktop testēts uz Acer Iconia Tab A500, ASUS Eee TF101, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 un 10.1, un HTC Jetstream.

    Programmas ielāde no Android Market.

    Onlive mājaslapa

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_w1_2.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_w2_2.jpg[/img]

    #283279
    usins
    Participant

    remote desktop un viss darīts. Ir pieejami remote desktop gan ios gan andrīša lietotājiem. Tā ka datoram mājās mierīgi var piekonektēties…vēl apvienojam ar vpn un tīkla diskiem, praktiski neierobežota vieta. un nekāds mākonis nav vajadzīgs. un salīdzīnoši lētāk, ja dators caurām dienām ieslēgts stāv.

    #283280
    mildaa
    Participant

    Cik ātri uzliku, tik ātri noņēmu, bezmaksas versijā pat netu neļauj lietot, un maksāt par šo nerezu jēgu. Tad jau tiešām remote desktop un viss notiek, turklāt, bez kādiem ierobežojumiem 😉 IOS 5

    #283281
    Aldis
    Participant

    Š ito kaut kur pirms mēneša patestēju. Jap, internetā ložņāt nevar. 😀 Nav jēga kaut ko tur kaut kur mākonī darīties, ja nevar darīties pilnībā pēc saviem ieskatiem internetā. :]

    Tas pats kas mildaa – ios5

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā