Google Moto 360

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google Moto 360

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159833
    samurajs
    Participant

    Kaut arī Motorolas un Googles pirmā viedpulksteņa Moto 360 sākotnējā partija pie pircējiem nonāks tikai jūlijā, tas no visiem šādiem rīkiem izraisījis vislielāko interesi. Varbūt tam pamatā uzskats, ka pulkstenim obligāti jābūt apaļam pēc formas? The Verge žurnālisti izpētot ierīci novērtēja kā “praktisku”, nevis tikai kā greznumlietiņu. Arī skārienu komandas tā izpilda ļoti atsaucīgi, bez bremzēšanas. Ja neskaita oriģinālo dizainu, Moto 360 prot visu to pašu, ko citi viedpulksteņi. Ar savienojuma Bluetooth 4.0 LE palīdzību ierīce uz viedtālruņa pienākušos ziņojumus parāda uz apaļā displeja.

    Tā kā sports ir modē, iebūvētais fitnesa trekeris saskaitīs soļus, plānotājs atgādinās par tuvākajiem uzdevumiem, izskaitļos, cik ilgi jāiet/jābrauc līdz konkrētam punktam (ņemot vērā ceļu satiksmes stāvokli). Laika ziņas nav vērts pieminēt – tās rāda arī ledusskapji un gludekļi. Tagad – padaudz bilžu:

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m1_9.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m2_5.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m3_5.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m4_4.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m5_3.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m6_3.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m7_3.jpg[/img]

    Dizainiski pie Moto 360 grūti piesieties. Uzliekot atbilstošu ādiņu, tas nav atšķirams no parastā rokaspulksteņa. Un milzīgs pluss ir bezvadu lādētājs – pa nakti uzliekam uz paplātes un viss! Moto 360 cena tiek lēsta ap 250 USD.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m8_4.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m9_3.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_m10_2.jpg[/img]

    #309402
    tox3
    Participant

    Izskatās jau labi

    #309403
    Aldis
    Participant

    Salīzinot ar visiem tiem brīnumiem kas redzēti iepriekš, kaut vai samsun – šis tiešām IR super. 🙂 Labprāt tādu nēsātu.

    #309404
    msh
    Participant

    Nu bļa, vai vienreiz tiks uztaisīts kaut kas jēdzīgs? “Viedpulkstenis”, ibio – pareizāk būtu “pie rokas piesprādzējama bezvadu plakanā telefona tālvadības pults”. Protams, lai pokemoni aiz sajūsmas čurātu buksēs, tur ir iebāzts procesors, kura traktsfrekvence rakstāma ar četriem cipariem, un rāmis, kura apjoms mērāms gigabaitos, tik hvz priekš kam tas ir vajadzīgs.

    Kad vienreiz uztaisīs īstu viedpulksteni – tādu, kurš spēj funkcionēt neatkarīgi no plakanā telefona un kā minimums spēj kalpot par mūzikas atskaņotāju ar vismaz dažu gigu iebūvētu atmiņu un iespēju piespraust austiņas fiziskā ligzdā – ideālā gadījumā vēl piezvanīt, izmantojot iekšā iebāztu SIM karteli – es apsvēršu domu par tāda iegādi. Pagaidām šitie visi ir kaut kādas figņas priekš plānā galdiņa urbējiem – šitā turpinot jāgaida kad izlaidīs viedauskarus, kaklasaites viedsaspraudi, viedšķiltavas un tamlīdzīgas nevienam tikpat nevajadzīgas figņas.

    #309405
    Crow
    Participant

    Ja nebūtu tā plebejiskā siksna…

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā