Vai Redmonda izvēlējusies bezmaksas Windows ceļu?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vai Redmonda izvēlējusies bezmaksas Windows ceļu?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159439
    samurajs
    Participant

    Pēc “vispirātiskākā no pirātiskajiem” portāla ar nevainojamu reputāciju kopš 2001. gada WZor.net datiem, Microsoft drīzumā gatavojas piedāvāt ar reklāmām monetizētu Windows 8.1 versiju. Tā būs vai nu pilnīgi bez maksas, vai arī par ļoti nelielu cenu. Zināms, ka saviem OEM partneriem Redmonda gatavojas samazināt licenču cenas no 50 uz 15 USD. Š ā vai tā, bet aprīlī mēs to visu uzzināsim. Tam visam ir objektīvi iemesli, ko Windows 8 izdzīvo tikai uz jauno datoru rēķina. Joprojām Windows 8 izplatība nespēj pārvarēt 10% robežu, jo lauvas tiesa – vairāk nekā 3/4 – pieder tandēmam Windows XP + Windows 7. Turklāt galvenais konkurents mobilo ierīču jomā Google savu Android un Chrome OS piedāvā bez maksas. Arī Apple Mac atjauninājumu politika tagad ir izdevīga patērētājam.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ms_9.jpg[/img]

    Windows 8.1 with Bing

    Š āda Windows versija parādījusies kopā ar vairākām citām jaunākajā Microsoft SKU (produktu liste). Precīzs nosaukums “Connected Core with Bing Edition Windows 8.1” 9600.17024.winblue_gdr_s14sku_partner.140214-1700. Kompilācija jau ir nopludināta tīklā, un tieši par šo versiju domā, ka tā būs bezmaksas. Tam piekrīt arī Microsoft eksperte Mary Jo Foley no ZDNet. Pārlūku meklētāji pēc noklusējuma būs pārslēgti uz Bing, visi lietos Bing kartes un citus Microsoft servisus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_bing_5.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ms2_4.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ms3_2.jpg[/img]

    Windows Keygen

    WZor.net apgalvo, ka viņu rīcībā esot aktivācijas atslēgu ģenerators (Keygen) visām Windows 8/8.1 versijām. Bet viņi to nenopludinot tikai tāpēc, ka nevēloties mīļotās kompānijas bankrotu. Ekrānbildes gan liecina, ka minētais ir taisnība, un tāds keygen arī pastāv. IT korifeji gan strīdas, ka Windows aktivācijas atslēgu ģenerators vienkāršas aplikācijas veidā nevarot pastāvēt, jo uz Microsoft produktu aktivācijas servera salīdzina ievadīto atslēgu ar datubāzē glabātajām. Tātad tas, kas nav cēlies no Microsoft – nav derīgs. Bet var jau būt, ka arī šī datubāze ir noplūdusi…

    Š obrīd gan šāds Keygen nav īpaši aktuāls, jo pirātiem netrūkst iespēju Windows aktivēšanai. Bet viena lieta gan būtu noderīga: ar šo atslēgu palīdzību var atbloķēt Pro u.c. advancētās funkcionalitātes Windows 8 lētajās versijās.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_kg1_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_kg2_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_kg3_1.jpg[/img]

    Avots 1, 2.

    #306751
    Crow
    Participant

    [spoil][align=left]Ai, mļē, 3.14zdohen ir, stulbāk jau vairs nevar. Lai skrien pakaļ Googlei ar “free” trīskāršās pēdiņās un Applei ar hārdwēr kompenī kā apm*zu*ies. Tos divus vairs nenoķert, bet kad sāks beigties Vecā Billija un Dancojošā mērkaķa ar grābekli sagrābtā nauda, pazudinās lielo impēriju tas olgalvainais indietis, gribēdams pielaizīties manžetes pulējošajai ģenerālpublikai. Jo enterprise, kur produktā tomēr jāieliek darbs, lai to pārdotu, beidzot būs pazaudēts par labu… hmm, droši vien pingvīnu drātētājiem, bet tur arīdzan gan jo dienas, jo vairāk sarodas visādi slimi modernisti, kā tas redzams, par piemēru, no gedit – konceptuāli pasaulē vienkāršākās [darbam derīgās] programmas – pilnīgas sajāšanas.

    Mikromīkstie ar savu stīvumu (puns intendēts) pirms kāda laika vēl bija pēdējais meinstrīms, kas vēl paglāba mūs inovāciju pārpilnās, spožās nākotnes, tik spožās, ka gulēt ejot jāuzvelk metinātāja ķivere, lai neapžilbtu pamostoties.

    Nu tad dzeriet no ugunsdzēsēja šļūtenes. Un apvemieties pirms pārplīstat. Bing = be googling.[/spoil]

    /rant

    P.S. Pa kuru laiku nez paliku par kaut kādu makbetonu…

    #306752
    Participant

    Atkal izdara kaut ko pārāk vēlu.

    #306753
    Nelabojams
    Participant

    Izskatās, ka ērgļu dziras vārnām nav domātas 😀

    #306754
    garaisezis
    Participant

    notepad.lv arī ir Keygen, tūlīt printscreen un tur ar paintu piezīmēšu klāt… tukša diršana…

    p.s. kad vēl lietoju nelegālo, pirātisko windozi, visus aktivizācijas kodus dabuju vienmēr aizejot uz jebkuru veikalu un norakstot no tur pārdošanā esošajiem datoriem… 100% darbojas aktivizācija…

    #306755
    VaiEsiLabs
    Participant

    sen bija laiks, ja windows būtu par normālu cenu, arī vairāk pirktu gan privātie, gan uzņēmēji un visi būtu laimīgi 🙂

    #306756
    Loading
    Participant

    Ä¢eniāla ideja! Nebiju aizdomājies par tādu variantu.

    #306757
    nevertell
    Participant

    Kuš, 3.12 gnouma gedits būs āsom. Gnome 3 ir bišku kā windows 8, pierast vajag, tikai beigās nesūkā.

    #306758
    deriksx
    Participant

    ”””’p.s. kad vēl lietoju nelegālo, pirātisko windozi, visus aktivizācijas kodus dabuju vienmēr aizejot uz jebkuru veikalu un norakstot no tur pārdošanā esošajiem datoriem… 100% darbojas aktivizācija…

    ”””””””

    Ä¢eniāli tas tiesa.

    #306759
    aoma
    Participant

    Kas, Tavā skatījumā, ir “normāla cena”? Vienmēr būs ļautiņi, kas gribēs dzīvot “na haļavu”, tāpēc vienalga nepirks, kaut nauda ir un logi maksās vien pāris zaļos.

    Bet uzņēmēji pirks tā vai tā.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā