Microsoft "rokassprādze" darbosies arī ar Android un iOS ierīcēm

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft "rokassprādze" darbosies arī ar Android un iOS ierīcēm

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159735
    samurajs
    Participant

    Par Microsoft valkājamās elektronikas izstrādes plāniem kļuva zināms jau 2013. gada aprīlī. Tagad Forbes uzracis informāciju, ka bez likumsakarīgā Windows Phone šie viedpulksteņi jau no paša sākuma darbosies arī Google Android un Apple iOS vidēs. Tas nodrošinās konkurētspēju tirgū, jo eksistējošie Samsung viedpulksteņi bez īpašas pielāgošanas spēj saprasties tikai ar Samsung viedtālruņiem. Ar Apple visticamāk būs tāpat.

    Tas atbilst Satjas Nadellas nospraustajam Microsoft kursam – atvērtība pret citām ekosistēmām. Loģiski, ka pie WP8 3,5% tirgus daļas iespējas vairumā pārdot rokassprādzes ir tuvas nullei. Bet, ja tās pirks arī Android tālruņu īpašnieki, kuru tirgus daļa ir 80,2%, tad bizness var izdoties.

    Kā izskatīsies šie Microsoft viedtālruņi, presei vēl nav konkrētu attēlu. Zināms vienīgi, ka tie atgādinās Samsung Gear Fit ar apmēram tikpat lielu krāsainu displeju. Bet tas atradīsies rokas iekšpusē – lai neviens neredzētu lietotāja informāciju. Atšķirībā no tā paša Gear Fit nevajadzēs pulsa mērīšanu aktivizēt ar roku. Viss notiks nepārtraukti. Kā sensorus izmantos optiskos elementus rokassprādzes iekšpusē, ko izstrādā Microsoft Kinect inženieri. Konkrēti prezentācijas termiņi vēl nav precīzi zināmi, bet viss varētu notikt jau šovasar.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_53.jpg[/img]

    Avots

    #308764
    akms47
    Participant

    evajadzēs pulsa mērīšanu aktivizēt ar roku. Viss notiks nepārtraukti… Interesanti, cik ilgi akumulators to izturēs.

    #308765
    usins
    Participant

    Samsunga gear fit tas iztur 1 nedēļu un 5 dienas…

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā