Skype videokonferences tagad bez maksas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype videokonferences tagad bez maksas

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159644
    samurajs
    Participant

    Skype komanda paziņojusi, ka grupu videozvani jeb videokonferences kopš vakardienas ir bezmaksas. Š obrīd pakalpojums pieejams Windows, Mac un Xbox lietotājiem. Uz mobilajām platformām tas būšot mazliet jāpagaida.

    “Kaut arī Skype serviss pazīstams kā iespēja veikt videozvanus starp diviem lietotājiem, mums ir skaidrs, ka ļoti svarīgi būt iespējai sazināties ar mums visdārgāko cilvēku grupu, kuru vidū ir draugi, radi un kolēģi. Pēdējos gadus grupu videozvani bija pieejami tikai Windows un Mac stacionāro versiju īpašniekiem ar Premium abonementu. Nesen šī funkcija nāca klāt arī Xbox lietotājiem,” tā Skype uzrunāja savus cienītājus.

    Līdz vakardienai iespēja veikt videokonferences maksāja 8,99 USD mēnesī. Visai daudzi gan izmantoja dāvinātos Premium abonementus (Notepad par to jau rakstīja). Videokonferences var organizēt starp līdz 10 Windows/Mac datoriem vai līdz 4 Xbox. Optimālu kvalitāti garantē, ja PC skaits nepārsniedz piecus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_sk_9.jpg[/img]

    #308215
    Y
    Participant

    Praise the gods, Microsoft gives a shit about us for once.

    #308216
    Aldis
    Participant

    Brauc uz Īriju! (c) McBeton

    +

    4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.

    Nepieciešamības gadījumos atļauts lietot citātus arī svešvalodās. Katra lietotāja pienākums ir rūpēties, lai viņa rakstītais atbilstu latviešu valodas pareizrakstības normām, lai paustā doma būtu izteikta sakarīgā un visiem saprotamā formā. Ja nav iespējams rakstīt ar garumzīmēm (piemēram, no vecāka modeļa telefona) – izņēmuma gadījumā atļauts lietot pareizu translitu.

    7.2 Katrs lietotājs savā profilā drīkst lietot parakstu, kas sastāv no 1-2 teksta rindiņām.

    8. Administrācija saglabā tiesības Noteikumu pārkāpumu gadījumā izteikt lietotājam brīdinājumu, izslēgt no portāla uz laiku; atkārtotu pārkāpumu gadījumā lietotajs var tikt izslēgts vispār (permanent ban).

    Lai izslēgtu nepatīkamus pārpratumus, lūdzam visus foruma lietotājus ievērot šos Noteikumus.

    (c) Notepad.lv foruma lietošanas noteikumi.

    #308217
    RicoPico
    Participant

    Nu par to valodas lietojumu pats šad un tad grēkoju. Tas “TIKAI” pārāk stingri nebūtu jāuztver. Galvenais, ka kāds indivīds neizdomā pilnībā pāriet uz sev ērtāko (piemēram) kirilicu.

    Par esejām paraktā gan pilnībā piekrītu. Nu na*jam?! No fokša puses tur būtu jāieliek formatēšanas un apjoma limitācija. 140 simboli plaintext vai links uz lietotāja blogu, un nekādi youtube video iekš paraksta- kā te viens nesen izcēlās. Un par valodas lietojumu arī- bikses nost un ar darvā mērcētu pletni par katru sajaukto “ka” un “kad”.

    #308218
    Y
    Participant

    Notepad.lv foruma lietošanas noteikumi:

    4. panta, 2. apakšpunkts:

    “Well, bust my buttons! Why didn’t you say that in the first place?” — Guardian of the Emerald City Gates (The Wizard of Oz – 1939)

    7. panta, 2. apakšpunkts:

    Visu cieņu, Alda kungs, informēju jūs, ka 7. panta, 3. apakšpunkts noteic, citēju:

    “7.3 Katrs lietotājs savā profilā drīkst lietot vienu JPG vai PNG standarta izmēra “userbar”.”

    8. pants:

    Gaidu pavēsti no augstākās administrācijas, piegādei izmantojot Notepad.lv elektroniskā pasta vai iekšējās saziņu sistēmas pakalpojumus.

    #308219
    Aldis
    Participant

    Esmu savu parakstu noformējis divās rindās, tas attiecīgi ir galvenais. :> Par userbāriem bij kašķis tālajā 2009. gadā laikam. Jo meta ap 5 userbāriem kas aizņēma 5 rindas un vairāk, pie reizes uz bremzējošiem hostiem. Tajā brīdī mans paraksts bij identiski tāds pats. 🙂 Noteikumu izmaiņas pats toreiz konsultēju, un mans paraksts nav mainījies – nu jau gadus 5 vismaz! :> Bet tu savu bardaku esi ievisis tikai aizvakardien – pie reizes, pamanīju ka savus dižos citātus komentē tā – lai visi redz pirmajā komentārā. Un jā, tas nav smuki, pie reizes man antipātija ir tik pat liela cik pret kirlicu, tik pat pret engliš tekstiem ja tie tiek nepamatoti postoti latviešu portālā pilnībā bez nepieciešamības. Ķip grib izklausīties krutāks, gudrāks vai labāks? RAKSTI CAPS LOCK-ā UN DABON «WARNING»! Tā pat neizdevās kļūt krutākam, gudrākam vai labākam. Jo nedomāju ka būtu itin normāli pēc samuraja raksta, ja ienāktu šeit 15 esošie komentētāji un uzrakstītu citātus no katras valodas ko pārzin. Hotj tās ir 5-cas! :>

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā