Chainfire pametis SuperSU izstrādi

Slavenais izstrādātājs Chainfire, kuram mēs varam pateikties par Android root tiesību pārvaldības aplikāciju SuperSU, nule paziņojis, ka pārtrauc tālāko izstrādi. Savā ierakstā Google+ soctīklā  Chainfire raksta:

“Pirms kāda pusgada es nolēmu, ka man nepieciešams pārtraukums visā, ko es daru Android lauciņā, un laiks pārdomām. Izskatās, ka šobrīd man nav vēlēšanās turpināt darbus pie root aplikācijām. Par dažām man bija lieli plāni, un kaut arī man skumji nerealizēt tos, es netaisos tērēt laiku un enerģiju, lai iemūžinātu plānus realitātē vai kaut atjauninātu tos. Es atlieku to visu, un, iespējams, uz visiem laikiem.

Šobrīd es strādāju pie projekta, kas nav saistīts ar Android, un tas paņem lielāko daļu mana laika.  Vēlreiz gribu pateikties saviem atbalstītājiem, kuri atbalstīja mani un manu darbu daudzu gadu garumā! Es satiku diženus cilvēkus un ieguvu lieliskus draugus, un ar dažiem no tiem es aktīvi strādāju pie citiem projektiem.

Bet šobrīd es nelietoju root uz savām Android ierīcēm, izņemot izstrādes vajadzības, kas ir skaidrs mājiens man. Kas attiecas uz tradicionālo Android, es neesmu sajūsmā par virzienu, kurā tas viss  attīstās.”

Aplikācija SuperSU netikšot pamesta likteņa varā, bet tālāk attīstīšoties ar citas komandas līdzdalību.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt