Sony Ericsson laiž klajā Xperia™ arc

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Sony Ericsson laiž klajā Xperia™ arc

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153067
    shady
    Participant

    Sony Ericsson prezentē jauno Xperiaâ„¢ arc viedtālruni, kas piedāvā vismodernāko Sony tehnoloģiju un ekskluzīvu multivides pieredzi, balstītu uz Androidâ„¢ platformas jaunākās 2.3. versijas. Xperiaâ„¢ arc ir pirmais no jaunās paaudzes Xperia viedtālruņiem, kurus paredzēts laist klajā 2011. gadā.

    Berts Nordbergs, Sony Ericsson prezidents: “Mēs uzsākam 2011. gadu ar pilnu spēku, piedāvājot līdz šim visaizraujošāko no Xperiaâ„¢ sērijas produktiem. Xperiaâ„¢ arc apvieno vismodernāko Sony tehnoloģiju ar elpu aizraujošu dizainu, kas izklaidēs un pārsteigs patērētājus. Tas viss balstās Androidâ„¢ platformas jaunākajā versijā.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_xperia_arc_ca03_black_music_player_landscape_1.jpg[/img]

    Xperiaâ„¢ arc paceļ jaunā līmenī pārsteidzošo dizaina valodu, kas padarījis slavenu Sony Ericsson. Superplāns un viegls Xperiaâ„¢ arc ir tikai 8.7 mm biezs korpusa visplānākajā daļā un ir aprīkots ar daudzpieskārienu palielināta platuma 4.2” ekrānu. Radīts no visaugstākās kvalitātes materiāliem un iestrādāts pārsteidzoša izskata noapaļotā korpusā, šis viedtālrunis ir gluds, izturīgs un perfekti ieguļas lietotāja rokā. Viedtālrunī Xperiaâ„¢ arc ir iestrādāta vislabākā Sony tehnoloģija. Realitātes displejs (Reality Display) kopā ar Mobile BRAVIA® Engine attēlu apstrādes sistēmu sniedz neatkārtojamu spožumu un kristāltīru attēlu, kas pastiprina kopējo izklaides pieredzi. Turklāt Sony apbalvojumiem bagātais Exmor Râ„¢ sensors mobilajiem tālruņiem ar 2.4 mm objektīvu ļauj iemūžināt augstvērtīgus, skaidrus attēlus un HD formāta videoierakstus pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Visus fotouzņēmumus un videoierakstus var skatīties HD formātā mājas televizorā, izmantojot HDMI savienojuma ierīci.

    Xperiaâ„¢ arc ir balstīts uz jaunākās Androidâ„¢ platformas, kas nodrošina pieeju Google mobilajiem pakalpojumiem un neskaitāmām Android aplikācijām. Xperiaâ„¢ viedtālruņi piedāvā vislabāko no savas klases izklaides tālruņiem: aplikācijas, kartes, e-pastu un ātrgaitas internetu, lai sniegtu patērētājiem visaizraujošāko izklaides tālruņa lietošanas pieredzi.

    Sony Ericsson Xperiaâ„¢ arc – pamatīpašības

    – Plāns, viegls un izturīgs, ar perfektu ergonomiku

    – Īpaši plašs 4.2” daudzpieskārienu realitātes displejs ar Mobile BRAVIA® Engine attēlu apstrādes ierīci, kas nodrošina vislabāko multivides un skatīšanas vidi

    – Sony Exmor Râ„¢ sensors mobilajiem tālruņiem: savas klases vislabākajiem fotoattēliem un videoierakstiem nepietiekamā apgaismojuma apstākļos

    – 8.1 megapikseļu fotokamera ar HD videoierakstu iespēju

    – Android Marketâ„¢ – tūkstošiem aplikāciju Jūsu izklaidei

    Sony Ericsson Xperiaâ„¢ arc būs pieejams pasaules mērogā izvēlētajos tirgos, arī Japānā, sākot no šī gada 1. ceturkšņa, tumši zilajā un miglaini sudrabotajā krāsā.

    Vairāk informācijas – Sony Ericsson produkcijas blogā: https://blogs.sonyericsson.com/products

    Š eit var noskatīties arī video:

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=svCjYhbjwRg[/youtube]

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_xperia_arc_right_black_1.png[/img]

    #257917
    root
    Participant

    Nu vai zini ko, Shady. 🙂 Tagad jau PR > pašrakstīta ziņa? . Pie tam, es pa hodu pirmais pievienoju.

    #257918
    Zobrats
    Participant

    Telefona dizains man ne pārāk patīk, bet specifikācijas jau diez gan labas. Droši vien cena arī būs necilvēcīga.

    #257919
    Arcis
    Participant

    Nu nezinu, man atkal dizains šķiet tīri tīkams, bet nu par cenu runājot noteikti būs liela ņemot vērā cik maksā xperia x10, tāpēc arī šim tā noteikti nebūs mazāka….

    #257920
    mit2
    Participant

    Viss jau būtu labi, ja tālrunis nebūtu ieliekts.

    #257921
    Evers
    Participant

    Nešaubos, ka tālrunis nepavisam nav zemē metams un pats neatteiktos no tāda, tikai reklāmstils ir šausmīgs…

    shady wrote:

    vismodernāko, ekskluzīvu, visaizraujošāko, vismodernāko, elpu aizraujošu, pārsteigs, pārsteidzošo,no visaugstākās kvalitātes, pārsteidzoša izskata, vislabākā Sony tehnoloģija, sniedz neatkārtojamu spožumu, apbalvojumiem bagātais, visaizraujošāko, nodrošina vislabāko vidi, vislabākajiem fotoattēliem


    😀

    #257922
    bumbulis
    Participant

    Labs, Ever. 😀 Bet tīri dizainiski, man ar tīk. 🙂

    #257923
    Crow
    Participant

    Quote:

    – Android Marketâ„¢ – tūkstošiem aplikāciju Jūsu izklaidei


    Gluži pareizi – izklaidei. Priekš daudzmaz nopietna darba diemžēl tur točno nekā nav. Dārga spēļmantiņa, ar kuru vajadzības gadījumā piezvanīt.

    Bet reklāmstilu Sony mācījušies no Apple – amazing, incredible, really awesome, better and better and better, great, awesome 😀

    #257924
    samurajs
    Participant

    Vārni, nemaz tā nav. Tagad, ja pienāk Email ar pielikumiem, ar Android tālruni tos vismaz var izlasīt – vienalga, vai PDF, vai Word/Excel.

    #257925
    brikas
    Participant

    It kā ar citiem smarfoniem to nevarētu- izlastī e-pastu ar pielikumu 😀

    #257926
    Crow
    Participant

    Exactly! Viss tur tiek pasniegts kā baigais tehnoloģiskais sasniegums, lai gan tās programmas vairāk līdzinās vienkāršiem “pūt un palaid”. Rakāšanās pa miskasti, saki ko gribi.

    Man šķiet, populārāko desktop programmu ražotājiem šī būtu (bijusi) lieliska iespēja pareklamēt savus desktop produktus, uzveidojot priekš mobilajām ierīcēm patiešām funkcionālu analogu. Nez kāpēc tas tā nenotiek :/

    #257927
    rasty
    Participant

    izsmeļošs video

    #257928
    brikas
    Participant

    Pārskrēju pāri rakstam un ierēcu- parasti plānajām ierīcēm uzrāda mm visbiezākajā vietā… 😀

    ” 8.7 mm biezs korpusa visplānākajā”

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā