Megaupload 2.0 startēs 2017. gada 20. janvārī

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Megaupload 2.0 startēs 2017. gada 20. janvārī

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162286
    samurajs
    Participant

    Failapmaiņas aktīvists Kims Dotkoms sola drīzumā atvērt jaunu versiju kādreiz populārajam un pirātisma apkarotāju slēgtajam failu hostinga servisam Megauploud. Ieplānots, ka atjauninātais Megaupload 2.0 startēs 2017. gada 20. janvārī. Dažādu mākoņserveru mūsdienās pietiek, tomēr Kims Dotkoms sagatavojis “rozīnītes”, lai pārvilinātu failu izplatītājus.

    Viena no fīčām – “Bitcache” paredz ar naudas prēmijām stimulēt tos, kuri caur Megaupload 2.0 izplatīs noderīgu saturu, kuru daudzi lejuplādēs. Prēmijas izmaksās bitkoinos. Sīkāka informācija gaidāma reizē ar failu hostinga atvēršanu. Cita iespēja noderēs tiem, kuri vēlētos savās web lapās ievietot failus lejuplādēšanai, bet hostinga infrastruktūra to kavē. Megaupload 2.0 būs paredzēta iespēja ievietot web lapās un hotlinkot jebko.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_4931_1.jpg[/img]

    Kims Dotkoms sola Megaupload 2.0 absolūtu drošu un autortiesību aizstāvjiem nepieejamu. Tomēr jāņem vērā, ka Dotkoms iepriekš nav izcēlies ar stingru “vīrs un vārds” ievērošanu. Bez tam viņam uz pēdām min ASV tiesu sistēma, kura labprāt redzētu šo cilvēku aiz restēm. Tāpēc, kad laiks nāks tuvāk – tad arī redzēsim. Megaupload 1.0 vietā joprojām sekmīgi darbojas pilnībā nošifrēts mākoņserviss MEGA, kurā katram lietotājam bez maksas piedāvā 50 GB diska vietas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_dotkom_1.jpg[/img]

    #326648
    E-500
    Participant

    Dotkoms gan vairs nekontrolē MEGA (ķīnieši šo izmeta laukā) un iesaka to nelietot.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā