Microsoft atgriež Flash mobilajā Internet Explorer 10

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft atgriež Flash mobilajā Internet Explorer 10

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157964
    samurajs
    Participant

    2011. gadā Redmonda deva mājienu, ka mobilā Internet Explorer 10 versija nesaturēs Adobe Flash spraudni, par iemesliem minot to pašu, ko pirms laiciņa Apple: ātru baterijas izlādi, zemu drošību un nestabilu darbību.

    Tomēr tagad Microsoft paziņojis, ka atsakās no modē nākušās Adobe Flash “iznīdēšanas”, aizstājot pēdējo ar HTML5. Flash spraudnis turpmāk būs pieejams visos Windows 8 un Windows RT planšetdatoros ar pārlūku IE10. Galda un portatīvo PC īpašniekiem nekas nemainās – tie turpinās brīvi lietot Flash kā līdz šim.

    Agrāk Adobe Flash nespēja izpildīt prasības attiecībā uz Windows planšetēm solīto veiktspēju un energopatēriņu. Kā ziņo IE 10 izstrādes grupas līdzstrādnieks Robs Museri, “pēdējos mēnešos testējot web lapas, secinājām, ka lielākā daļa atbilst mūsu prasībām.” Joprojām pastāvēs melnais saraksts, kurā iekļaus web lapas, uz kurām esošais Flash saturs būs nesavietojams.

    Š o Microsoft rīcību var uzskatīt kā iespaidīgu konkurētspējas pieaugumu savām mobilajām OS, jo ne Apple, ne Google savā Androidā Adobe Flash vairs nelieto (pēdējam Adobe Systems 2012. gadā pat atteikusies to izstrādāt).

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_af_2.jpg[/img]

    Avots

    #295364
    Ralfie
    Participant

    “ne Apple, ne Google savā Androidā Adobe Flash vairs nelieto”.. Gūgle neatbalsta, bet mums lietot neviens neaizliedz..

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā