Kāds būs Microsoft Cortana balss asistents?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kāds būs Microsoft Cortana balss asistents?

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159449
    samurajs
    Participant

    Līdzīgi Apple Siri un Google Now arī Microsoft gatavojas startēt savu balss asistentu, kam šobrīd dots koda nosaukums Cortana. Topošajā platformā Windows Phone 8.1 Cortana aizstās līdzšinējo meklēšanas sistēmu Bing. Un, kaut arī vārdiņš vismaz pagaidām pārņemts no Halo spēlīšu personāžiem, ikona ir vienkāršs animēts rimbulis.

    Tāpat kā Siri, asistents pie tālruņa īpašnieka vēršas vārdā vai pēc iesaukas. Būtiska īpatnība: lai personalizētu atbildes, visi dati tiek uzkrāti sistēmā Notebook. Caur to Cortana piekļūs informācijai kā atrašanās vieta, paradumi, personīgie dati, atgādinājumi, adrešu grāmata u.c. Cortana arī var izvilkt informāciju no e-pasta sarakstes un veidot atgādinājuma kartītes pēc Google Now parauga. Pamazām Notebook uzkrās aizvien vairāk datu un balss asistenta paredzēšanas spējas pieaugs. Kas baidās no spiegošanas, var arī liegt Cortanai piekļūt saviem datiem.

    Cortana oficiālā prezentācija gaidāma aprīlī Microsoft konferencē Build 2014 kopā ar Windows Phone 8.1. Bez balss asistenta paredzams arī ilgi gaidītais paziņojumu centrs un citi patīkami sīkumi kā iespēja atsevišķi regulēt skaļumu zvaniem un mediju saturam, VPN atbalsts, Bing Smart Search (tāds, kādu lieto Windows 8.1) un citi.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_cortanawindowsphone811_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_cortanasettings_1.jpg[/img]

    Avots

    #306800
    opengraybox
    Participant

    gaidu, bus ar ko vakaros parunat !!!

    #306801
    Y
    Participant

    Man sarunu biedru vajag uz desktop platformas, uz telefona es porno neskatos.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā