Logitech Revue – kļūda 100 miljonu vērtībā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Logitech Revue – kļūda 100 miljonu vērtībā

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155340
    samurajs
    Participant

    Ražotājs Logitech noņēmis no konveijera platformai Google TV paredzēto papildierīci Revue. Galvenais izpilddirektors Guerrino De Luca raksturo situāciju šādi: “Mēs rēķinājāmies, ka pirms Ziemsvētkiem visi stāvēs rindās pēc šīm kastītēm par 300 dolāriem. Bet tā bija milzīga kļūda.” Un viņš piebilda, ka šī kļūda nesusi Logitech 100 miljonus USD zaudējumus.

    Līdz ar to visa sadarbība ar Google TV ir pārtraukta un tiek izpārdoti noliktavu krājumi. Pēc de Lukas domām, Google TV vēl joprojām ir beta stadijā. Bet Google arī nav paziņojis, ka produkts būtu pilnībā gatavs. Tādējādi daļa vainas jāuzņemas pašam Logitech.

    Logitech un Sony bija pirmie drosminieki, kuri vēlējās sākt apgūt jauno Google TV produktu. Ja Sony izlaida televizoru ar integrētu Google TV datoru, tad Logitech – papildierīci Revue, kura izpelnījās masveidīgas negatīvas atsauksmes. Ar milzonīgo klaviatūru esot neērti rīkoties un arī orientēties grafiskajā saskarnē ir apgrūtināti. Beigās lietotāji vēl uzsvēra, ka ar Revue esot daudz grūtāk darboties nekā ar parasto datoru.

    Daudzās sūdzības un programmatūras kļūmes arī Googli piespiedušas apturēt darbus pie Google TV. Vēl gan paliekot kompānija LG, kura janvārī mēģinās iekurbulēt Google TV.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_revue_1_1b175_1.jpg[/img]

    Avots

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā