Hewlett-Packard laiž tirgū bezvadu printeri WiFi All-in-On

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Hewlett-Packard laiž tirgū bezvadu printeri WiFi All-in-On

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148180
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_hpphotosmartpremiumfaxallinone_1.gif[/imgl]Hewlett-Packard šodien, 2.martā laiž klajā savu jauno bezvadu “viss vienā” (All in one) sērijas printeri HP Photosmart Premium Fax. All-in-One printeris radīts aizņemtiem privātajiem lietotājiem, kuri meklē iespējas paveikt vairāk pēc iespējas mazākā laika periodā – sākot no vairāku lapu vienlaicīgas printēšanas, skanēšanas, kopēšanas, sūtīšanas pa faksu līdz pat foto, CD/DVD un Bluetooth® printēšanai.

    HP Photosmart Premium Fax All-in-One saviem klientiem piedāvā daudzpusīgu ierīci, kas spējīga izpildīt plašu funkciju klāstu. Ierīce ne tikai printē augstas kvalitātes dokumentus un košu krāsu grafikas ar kvalitatīvu izšķirtspēju, bet arī padara darbu ērtāku ar abpusējo automātisko dokumentu padeves aprīkojumu, kas ļauj lietotājiem viegli sūtīt pa faksu, kopēt un skanēt vairāku lappušu biezus dokumentus.

    HP Photosmart Premium Fax All-in-One ir ne vien ideāls privāto lietotāju printēšanas, skanēšanas, kopēšanas risinājums, tas turklāt aprīkots ar WiFi 802.11g interneta pieslēgumu. Iebūvētais bezvadu interneta pieslēgums ļauj visai ģimenei pieslēgties tikai vienai ierīcei, kas var atrasties jebkur mājās. Ar šo ierīci vairs nav nepieciešamības pēc vairākiem printeriem un skaneriem katram lietotājam atsevišķi. Bērni var pieslēgties ierīcei no jebkura ar bezvadu pieslēgumu aprīkota datora, lai izprintētu kvalitatīvus attēlus saviem mājasdarbiem. Pieaugušie, savukārt, varēs izprintēt melnbaltus un krāsainus dokumentus, kā arī krāsu weblapas un ģimenes fotogrāfijas profesionālā kvalitātē no sava klēpjdatora.

    The HP Photosmart Premium Fax All-in-One komplektācijā ietilpst arī 6.1cm plats krāsu ekrāns, vieta atmiņu kartēm, kas garantē viegli lietojamas foto printēšanas pieredzi.

    [img]https://content8-foto.inbox.lv/albums92206837/modjo/02-03-2009/HP-Photosmart-Premium-with-Fax-AiO-image-1.jpg[/img]

    Pateicoties abpusējās printēšanas funkcijai, privātajiem lietotājiem būs iespēja ietaupīt līdz pat 50% papīra, divus dokumentus izprintējot uz vienas lapas. Printeris turklāt piedāvā Smart Web Printing funkciju, kas sniedz iespēju izprintēt precīzu, lietotājam nepieciešamo saturu no tīmekļa vietnēm.

    Patlaban HP Photosmart Premium Fax All-in-One ieteiktā cena ir €299.

    Notepad pateicas Lindai Š tokmanei no Komunikāciju aģentūras par informāciju.

    #191494
    drono
    Participant

    Vai tad šitādus viņi netaisa jaunus bezmaz vai katru dienu? 😀

    #191495
    rihardsss
    Participant

    Man liekas, ka all-in-one printeri netiek radīti katru dienu bezvadu versijās. Nav nekāds jaunums, ka kkādus A5 bezvadu printeris, ko var ielikt somā jau pasen ražo, bet šitas ir kkas nopietnāks.

    #191496
    doroteja
    Participant

    Tas jau ir kaut kas!!! :money:

    #191497
    elvisburdajs
    Participant

    Laba manta! 😎 Mans Canon Pixma MP150 ši monstra priekšā nobāl. :suck:

    [img]https://www.livingroom.org.au/photolog/canon-pixma-mp150.jpeg[/img]

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā