Kaspersky Lab Davosā ir atzīts par globālo izaugsmes līderi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Kaspersky Lab Davosā ir atzīts par globālo izaugsmes līderi

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155921
    shady
    Participant

    Pasaules ekonomikas forums ir piešķīris Kaspersky Lab statusu «globālais izaugsmes līderis, kam ir noteicošā loma savas nozares attīstībā» (Global Growth Company Industry Shaper). Uzstājoties forumā Davosā, Jevgeņijs Kasperskis pastāstīja par tuvākajā laikā visiespējamākajiem kiberapdraudējumiem, kā arī iepazīstināja ar savu informācijas drošības nozares attīstības redzējumu. Pasākuma laikā viņš tikās ar vadošajiem starptautiskā biznesa pārstāvjiem un politiķiem un apsprieda ar viņiem pašreizējās pasaules problēmas.

    «Es lepojos ar iespēju pārstāvēt Kaspersky Lab Pasaules ekonomikas forumā Davosā. Globālā izaugsmes līdera, kam ir noteicošā loma savas nozares attīstībā, statusa piešķiršana ir liels gods mūsu uzņēmumam un vēl viens nozīmīgs solis mūsu uzņēmējdarbības augšupejā,» atzīmēja Kaspersky Lab ģenerāldirektors un direktoru padomes priekšsēdētājs Jevgeņijs Kasperskis. «Mēs ļoti priecājamies, ka mūsu tehnoloģiskos un uzņēmējdarbības sasniegumus ir atzinusi tik autoritatīva organizācija kā Pasaules ekonomikas forums, un darīsim visu iespējamo, lai sniegtu nozīmīgu ieguldījumu informācijas drošības nozares attīstībā pasaules mērogā!»

    Statuss Global Growth Company Industry Shaper tika piešķirts 17 strauji augošiem jauniem uzņēmumiem visā pasaulē, kuri ir pierādījuši savu spēju mainīt spēku samēru savā nozarē un konkurēt ar pašreizējiem tirgus līderiem. Ikvienam no šiem uzņēmumiem ir liela nozīme savas nozares aktuālo tendenču noteikšanā, kā arī tas piedalās foruma programmu un projektu īstenošanā, izmantojot novatorisku pieeju.

    Kopš 2007. gada Pasaules ekonomikas foruma globālā izaugsmes līdera statuss tiek piešķirts uzņēmumiem, kas spēj ieņemt vadošās pozīcijas savā nozarē un kļūt par ekonomisko un sociālo pārmaiņu virzītājspēku.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā