Apple ļauj lietotājiem pārsūtīt iCloud failus uz Google Photos ar jaunu pakalpojumu

Apple iCloud

Apple ir ieviesis jaunu funkciju, kas ļaus lietotājiem bez sarežģījumiem kopēt iCloud saglabātos attēlus un videoklipus uz Google Photos.

Ar jauno pakalpojumu lietotāji varēs automātiski pārsūtīt fotoattēlus, videoklipus un albumus no iCloud Photo Library uz Google Photos.

Apple min, ka failu pārcelšana ilgs no trim dienām līdz pat nedēļai. Tomēr ne visu būs iespējams pārcelt. Uzņēmums paziņoja, ka koplietotie albumi, viedie albumi, fotoattēlu straumes saturs, Live Photos, daži metadati un datu nesēji, kas nav saglabāti iCloud Photo Library, netiks kopā ar visu automātiski pārvietoti.

Daļa par Live Photos šķiet īpaši nesaprotama, jo iPhone ierīces pēc noklusējuma uzņem Live Photos. Apple vēl nav skaidri paskaidrojis, vai visu bildi nebūs iespējams pārvietot vai tikai ap to esošo videoklipu. Apple piemetina, ka jaunā funkcija neizdzēsīšot failus no iCloud Photo Library. Tā vienkārši izveidos kopiju, tādēļ, ja lietotāji vēlēsies atbrīvot atmiņu, failus būs nepieciešams dzēst manuāli.

Šī funkcija pašlaik ir pieejama Austrālijas, Kanādas, Eiropas Savienības, Islandes, Lihtenšteinas, Jaunzēlandes, Norvēģijas, Šveices, Apvienotās Karalistes un Amerikas Savienoto Valstu iedzīvotājiem.

Ja esat viens no tiem, kas meklē iespēju pāriet no iPhone uz Android vai vienkārši vēlaties izmantot Google Photos, šai jaunajai funkcijai ir jānodrošina vienkāršs veids, kā ātri pārsūtīt visus fotoattēlus. Daži klikšķi, un fotoattēli būs ceļā uz jauno mājvietu. Pirms tam tikai pārliecinieties, vai ir pietiekami daudz vietas Google krātuvē.

Avots: Gadgets360

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt