MP37-MG un MP25-MG kalkulatori no Canon

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR MP37-MG un MP25-MG kalkulatori no Canon

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #151918
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_canon_calc__logo_1.jpg[/imgl] Canon paplašina savu profesionālo kalkulatoru ar drukas mehānismu klāstu ar diviem jauniem, jaudīgiem modeļiem – MP37-MG un MP25-MG. Izstrādāti lietotājiem, kuriem nepieciešams ātrs un uzticams sniegums, jaunākie Multi-function Professional (MP) sērijas modeļi apvieno izsmalcinātu dizainu, daudzveidību, konstrukciju ar nelielu ietekmi uz apkārtējo vidi un uzlabotu ergonomiku ērtākai lietošanai. Liela ātruma drukāšanas funkcija papildina citu uzlabotu funkciju klāstu – katrs modelis apvieno tirgū vadošo sniegumu un Canon raksturīgo stilu.

    Izstrādāts, domājot par apkārtējo vidi

    Jaunie modeļi ir ideāli piemēroti profesionāļiem, kuri domā par apkārtējo vidi. To izstrādē ievērota Canon ražošanas koncepcija, kas tiecas pēc izcila stila un funkcijām, samazinot nelietderīgu patēriņu. Abu modeļu iekšējais apvalks ir izgatavots no otrreizējās pārstrādes plastmasas, kas iegūta no Canon kopētājiem. Abu modeļu ekrāna paneļi ir izgatavoti no Canon digitālo kameru izgatavošanas procesā pāri palikušās plastmasas. Katram kalkulatoram ir arī Energy related Product (Energotaupīgi izstrādājumi) atbilstoša universāla (100V-240V) barošanas sistēma, savukārt Auto-power Off funkcija (arī abiem modeļiem) samazina nelietderīgu enerģijas patēriņu, automātiski izslēdzoties pēc septiņu minūšu dīkstāves.

    Lietotāji var arī izslēgt galveno strāvas padevi ar viegli noņemamu kabeli, lai izmantotu kalkulatoru ceļā.

    Canon MP25-MG: Nepārspējams sniegums lietotājiem birojos

    Izstrādāts ikdienas lietošanai, MP25-MG piedāvā uzlabotu sniegumu ikvienam lietotājam birojā. Ä€tras, divkrāsu drukāšanas ierīce nodrošina lielus drukas ātrumus – 4,3 rindiņas sekundē, un racionalizētais dizains ar Canon ergonomisko izvietojumu piešķir ikdienas lietošanai papildus ērtumu. Turklāt izturīgā un plašā PC stila tastatūra nodrošina maksimāli precīzu datu ievadi.

    Iestrādātais 12 rakstzīmju Fluorescent Tube Display (FTD) ataino lielas, viegli salasāmas, zaļas 12,5 mm rakstzīmes kontrastainai, ērtai nolasīšanai. Plašais darījumu funkciju klāsts ietver ‘Tax’ un ‘Business’ režīmus, kas ļauj lietotājiem ātri aprēķināt nodokļu likmes un peļņu, izmantojot īpašos izmaksu, pārdošanas un peļņas taustiņus. Laika un datuma funkcijas ļauj MP25-MG izmantot arī kā galda pulksteni ar kalendāru.

    Canon MP37-MG: Vislabākā izvēle finanšu profesionāļiem

    MP37-MG ir tāds pats profesionālais raksturojums kā MP25-MG, turklāt šim modelim ir arī citas vērtīgas funkcijas, tai skaitā liela ātruma divu krāsu tintes lentes ierīce, kas drukā 4,8 rindiņas sekundē.

    12 rakstzīmju FTD ekrāns ar 17 mm rakstzīmēm ļauj lietotājiem viegli saskatīt skaitļus. Lielā un plašā PC tipa ergonomiskā tastatūra uzlabo lietotāja komfortu un ievades precizitāti; taustiņiem ir divu slāņu pārklājums, lai ilgstoši lietojot tie nenodiltu.

    Darījumu izvēlnes ietver ‘Tax’ un ‘Business’ režīmus un papildus ‘Currency Conversion’ iespēju, kas, nospiežot pogu, nekavējoties konvertē valūtu kursus. Ir iekļautas arī laika un datuma funkcijas, papildinot uzlabotu funkciju klāstu, ko nodrošina Canon speciāli izstrādātais Canola taustiņu izvietojums un darbība.

    MP-37MG racionalizētais ārēja apvalka dizains apvieno melno un sudraba krāsu, piešķirot izcilajam daudzfunkciju sniegumam neparastu un elegantu Canon stilu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_fit_1.jpg[/img]

    #244678
    janculis
    Participant

    Interesanti, kur tādus dzīvē izmanto…. ?

    #244679
    root
    Participant

    Grāmatveži izmanto 🙂

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā