Google likvidē Instant Search

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google likvidē Instant Search

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162978
    samurajs
    Participant

    Kad 2010. gadā parādījās Googles ātrā meklēšana (Instant Search), interneta lietotāju vidū tas izsauca patiesu sajūsmu. Funkcija rādīja rezultātus reāllaikā fona režīmā, negaidot meklēšanas frāzes ievades beigas. Kādreiz izdevās uzminēt, citreiz ne īpaši, bet meklētājs visā visumā darbojās efektīvāk. Lielākie ieguvēji bija tie, kuri uz klaviatūras drukāja lēni, vai arī nezināja, kā precīzi noformulēt meklēšanas frāzi. Advancētiem lietotājiem uz ekrāna tikai ņirbēja nevajadzīgi starprezultāti. Tagad Google paziņojis, ka Instant Search tiek likvidēts, un turpmāk būs vienīgi dropdown menu ar teksta ieteikumiem. Problēma tāda, ka mobilās ierīces strauji apdzen PC, un šī starpība turpina pieaugt. Uzturēt atsevišķas meklēšanas sistēmas PC un viedtālruņiem nav rentabli, tāpēc nolemts atstāt izdevīgāko variantu.

    “Mēs palaidām Instant Search 2010. gadā ar mērķi sniegt meklējamo informāciju maksimāli ātri pat tad, kad lietotāji ievadīja meklēšanas frāzes uz galddatoriem. Kopš tā laika daudzi meklēšanas pieprasījumi tiek ievadīti uz mobilajām ierīcēm ar ļoti dažādām ievades metodēm, mijiedarbību un ekrāna ierobežojumiem. Š…emot to vērā, mēs izšķīrāmies par Instant Search likvidāciju. Tāpēc mēs varam fokusēties, lai padarītu meklēšanu maksimāli ērtu un elastīgu uz visām ierīcēm,” tā Google pārstāvis.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_dsc0271100_1.jpg[/img]

    #330668
    E-500
    Participant

    Loti labi. Tā pat meklēju pārsvarā no pārlūka un zinu ko vajag, tāpēc, tā ņirbēšana nav vajadzīga.

    #330669
    ruukjis
    Participant

    …tikmēr Notepadā plosās jokergreen…

    #330670
    uldics
    Participant

    Tas pats jūzerneims ir banots entajos forumos, sākot ar pohemoniem, beidzot ar rumpjaudzētājiem. Un jau sen. Nav kaut kādi banlisti pieejami? Ķipa lai forumsofts pēc reģistrēšanās nočeko, ja ir listē, tad await admin confirmation before you can post. Vispār tādu softiņu pat bez listiem, tikai uz searčrezultātiem varētu uzbliezt.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā