Drons ar mikrobusu un apkalpi no DJI

DJI ir plaši pazīstams uzņēmums dronu pasaulē. Uzņēmums ir klusi strādājis pie liela projekta un pavisam nesen arī par to darījis zināmu plašākai publikai. Projekta ietvaros radīts profesionāls kinematogrāfijas drons. Dronu varot izīrēt komplektā ar smalku mikroautobusu un profesionālu speciālistu komandu, kas to vada.

DJI jaunais projekts DJI Storm ticis publicēts kādā YouTube video. Drons ir visai iespaidīgs, tas spēj pārvietot līdz pat 18.5 kg lielu svaru. Tas ir pietiekami liels svars, lai varētu pārvietot lielas foto un video kameras, kā arī vienu no DJI bezvadu sekošanas fokusa sistēmām un DJI Ronin 2 stabilizatoru.

https://www.instagram.com/p/BwezzmcA7j1/

DJI Storm drons var lidot ar ātrumu līdz 80 kilometriem stundā, kā arī 15 minūtes ar 12 kg lielu svaru, lai gan šis ilgums var būt atkarīgs arī no baterijas.

Drona cena nav zināma. DJI Ronin 2 stabilizatora cena ir 8000 ASV dolāru, bet drona, kas līdzīgi kā DJI Storm var pārvietot salīdzinoši lielu svaru – 30 000 ASV dolāru. Ņemot vērā šo informāciju, jaunais drons varētu būt visai dārgs. Pēc publiskotā YouTube video šķiet, ka drons ir rezervēts DJI Studio kinematogrāfijas dienestam, tādēļ arī tam komplektā ir iekļauts mikroautobuss un apkalpe.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt