Lattelecom noteiktiem klientiem piedāvās bez maksas Wi-Fi un interneta televīziju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Lattelecom noteiktiem klientiem piedāvās bez maksas Wi-Fi un interneta televīziju

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156134
    shady
    Participant

    Stiprinot Mājas komplektu vērtību, Lattelecom saviem vērtīgāko pakalpojumu abonentiem papildus esošajiem interneta, televīzijas un balss pakalpojumiem piešķīris iespēju bez papildus maksas lietot Lattelecom interneta televīziju un internetu ārpus mājas vairāk nekā 1300 Lattelecom publiskā Wi-Fi piekļuves vietās.

    Tas nozīmē, ka Lattelecom klienti internetu un televīziju tagad var lietot ne tikai mājās, bet arī kafejnīcās, tirdzniecības centros un citās vietās visā Latvijā, kur vien pieejams Lattelecom bezvadu jeb Wi-Fi internets, kas ir alternatīva mobilajam internetam un piedāvā fiksētajam internetam līdzvērtīgu interneta ātrumu. Turklāt, tieši tāpat kā fiksētā interneta pieslēgumam, bezvadu interneta izmantošanai nav nekādu datu apjoma ierobežojumu, kā tas mēdz būt mobilajam internetam.

    Latvijas telekomunikāciju nozarē šis ir nebijis gadījums, kad klienti bez maksas saņem tik vērtīgus papildus pakalpojumus.

    „Pasaules un arī mūsu pašu pieredze liecina, ka ne jau atlaides ilgtermiņā ir tās, kas klientu dara laimīgu un lojālu uzņēmumam. Tādēļ Lattelecom ar šo soli stiprina savu pakalpojumu vērtību un veido pozitīvu klientu pieredzi, jo mūsu klientiem tagad klasiskos mājas komplekta pakalpojumus – internetu un televīziju – ir iespēja bez maksas lietot arī ārpus mājas,” norāda Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.

    To, kuriem pakalpojumu komplektiem pieejami augstāk minētie bonusi bez papildus maksas, var noskaidrot http://www.lattelecom.lv. Klienti papildus arī tiek informēti par abonētajam komplektam klāt pievienoto bezmaksas papildus pakalpojumu.

    Lattelecom ir vadošais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs, kas privātpersonām nodrošina interneta, televīzijas un balss telefonijas pakalpojumus. Š obrīd Lattelecom attīsta publiskā Wi-Fi tīklu, kas ir alternatīva mobilajam internetam un ļauj baudīt fiksētajam internetam līdzvērtīgu ātrumu. Lattelecom piedāvā arī trīs televīzijas pakalpojumus – Virszemes TV, Interaktīvo TV un interneta TV, kas no 1.marta skatāma arī uz mobilajām ierīcēm.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā