Microsoft izlaidis Minesweeper Ziemassvētku džemperus

Microsoft savā Xbox Gear veikalā ir laidis klajā jaunus  Ziemassvētku džemperus, kas veltīti Windows spēlei Minesweeper (latviešu valodā tautā bieži vienkārši saukta par Mīnas).

Jāsaka, ka džemperis ir visai oriģināls. Tā centrā izvietota Ziemassvētku egle, kas veidota no spēles atpazīstamā mīnu lauka. Uz džempera izvietotas arī pogas spēles samazināšanai vai aizvēršanai, kā arī senais, bet  klasiskais, viļņotais Windows logotips, kas bija paredzēts Windows 3.1 operētājsistēmai. Uz džempera arī izvietots atlikušo mīnu skaits, kas ir 1990 jeb atsauce uz gadu, kad Minesweeper spēle tikusi izlaista.

Šis ir Microsoft otrais Windows dizaina Ziemassvētku džemperu gads. Pagājušajā gadā uzņēmums izlaida trīs džemperu dizainus, tostarp vienu apģērbu, kas bija saistīts uz MS Paint aplikāciju, un kura dizains bija veidots arī pašā aplikācijā. 2020. gadā uzņēmums Microsoft ziedoja daļu no katra džempera programmai “Girls Who Code”. Šogad uzņēmums plāno ziedot 100 000 ASV dolārus AbleGamers labdarībai, kas paredzēta spēļu cienītājiem ar invaliditāti.

Microsoft pārdod jauno Minesweeper džemperi par 67,95 Eur. Pagājušajā gadā džemperi tika izpārdoti 24 stundu laikā, un decembra beigās tie uz brīdi atkal bija pieejami. Jau šobrīd džemperi vairs ir pieejami tikai 3 izmēros.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt