LG rada vēl energoefektīvākas gaisa kondicionēšanas sistēmas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG rada vēl energoefektīvākas gaisa kondicionēšanas sistēmas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155892
    shady
    Participant

    ÄŒikāgā notikušajā apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas (HVAC) izstādē AHR Expo, kas norisinājās no 23.-25.janvārim, LG Electronics (LG) iepazīstināja ar gaisa kondicionēšanas sistēmu Multi V III VRF, kā arī ar pilnīgu gaisa kondicionēšanas risinājumu līniju, kas paredzēta komercplatībām – tirdzniecības ēkām, biroju kompleksiem, kā arī dzīvojamām ēkām.

    LG Air Conditioning and Energy Solution Company prezidents Hvans Jongs No (Hwan-yong Nho) saka: „Mēs pastāvīgi izstrādājam un uzlabojam HVAC sistēmas, kuru mērķis ir uzlabot patērētāju dzīves kvalitāti. Tas ir galvenais mūsu uzņēmuma mērķis, lai globālos pārdošanas apjomus palielinātu par 10 procentiem.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_multi_v_iii_1_1.jpg[/img]

    Viena no nozīmīgākajām sistēmas Multi V III priekšrocībām ir tās videi nekaitīgās īpašības. Sistēmas izcilo energoefektivitāti ir oficiāli atzinis gaisa kondicionēšanas, apkures un dzesēšanas iekārtu institūts (Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute — AHRI), uz kura precīzo un objektīvo HVAC iekārtu vērtējumu lielā mērā paļaujas reglamentējošās iestādes. Sistēma Multi V III spēj samazināt energopatēriņu par 14 procentiem, un tai piešķirtais IEER vērtējums ir vērā ņemams — 21,8. Sistēma Multi V III ir videi nekaitīga arī citos aspektos, turklāt tā ir pirmā iekārta HVAC nozarē, kam ir piešķirts organizācijas Carbonfund.org sertifikāts CarbonFree® (ARUN072DT3).

    Sistēmas Multi V III ierīkošanas ērtību nodrošina garākas freonu trases garums, ko var uzstādīt gan horizontāli, gan vertikāli lielos attālumos, tādējādi samazinot to ietekmi uz sistēmas veiktspēju. Papildus sistēmai Multi V III LG stenda pilnīgo risinājumu zonā tika demonstrēts arī LG ēku pārvaldības risinājums (Building Management Solution — BMS). Risinājums BMS nodrošina centralizētu ēkas gaisa kondicionēšanas sistēmas kontroli, vienlaikus gādājot arī par energopatēriņa kontroli. Tika demonstrēti arī dažādi LG gaisa kondicionēšanas risinājumi, tostarp jaunas HVAC sistēmas— Multi V Water, Multi V Mini, Eco V, Hydro Kit, Heat Recovery System un Vertical AHU. Pasākumā tika prezentēti arī LG apgaismojuma risinājumi, tostarp dažādas LED lampas.

    Š ī gada izstādes AHR Expo ietvaros LG arī paziņoja par partnerību ar Intertek. Š ī sapratnes memoranda kontekstā LG izstrādās globāla mēroga produktus, nodrošinot to atbilstību Intertek energoefektivitātes un drošības sertifikācijas prasībām, kādas ir spēkā dažādos tirgos.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_multi_v_iii_3_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā