Gada televizors: Panasonic VIERA TX-P50VT50

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Gada televizors: Panasonic VIERA TX-P50VT50

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157032
    shady
    Participant

    Panasonic radītais attēla kvalitātes paraugs – televizors Panasonic VIERA TX-P50VT50 – ir saņēmis balvu Eiropas 2012-2013. gada plazmas televizors no 2012. gada Eiropas Attēla un skaņas asociācijas (EISA). Ar šo balvu tiek atzīta šī televizora piesātinātā melnā krāsa, ko nodrošina uzlabotais paneļa filtrs, kurš bloķē ārējo gaismu, dabīgo krāsu atveidošana un pilna HD veiktspēja 3D standartā, kā arī televizora plānais, stilīgais korpuss, ko nodrošina metāla un stikla apvienojums dizainā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_vt_03_1.jpg[/img]

    Eiropas Attēla un skaņas asociācija (EISA) ir multimediju asociācija, kas veic sadzīves elektronikas preču testēšanu. Asociācijā ietilpst 50 žurnāli no 19 Eiropas valstīm, kuri raksta par audio, mobilo sakaru, video un foto tehniku. EISA balvas ir vienas no prestižākajām patēriņa preču balvām, kas ir galvenais apliecinājums par labu vislabākajai pircēju izvēlei.

    Panasonic VIERA TX-P50VT50 NeoPlasma televizors izraisīja EISA žūrijas apbrīnu ar tā izcilu veiktspēju gan 2D, gan 3D standartā. Savu izvēli piešķirt TX-P50VT50 balvu Eiropas 2012.-2013. gadu plazmas televizors EISA žūrija komentēja šādi: “Ja runājam vienkārši, tad Panasonic TX-P50VT50 ir labākais plazmas televizors, ko jūs varat iegādāties, jo tas piedāvā piesātinātu melnu krāsu, dabīgas krāsas un pilna HD veiktspēju 3D formātā. Papildus tam, tas ir piesātināts ar vismodernākajām funkcijām, ieskaitot iebūvētu Wi-Fi, interneta pārlūkprogrammu, pieeju sociālajiem tīkliem, VIERA Connect aplikācijas un moderno kalibrācijas režīmu. Televizoram ir lieliska savienojamība – SD kartes ligzda, 4 HDMI ieejas un 3 USB pieslēgvietas, tas izceļas ar smalku un stilīgu dizainu. Tiem, kam patīk attēla kvalitāte, ko nodrošina plazmas tehnoloģija, Panasonic TX-P50VT50 ir izvēle Nr. 1.”

    Fabiens Rots (Fabien Roth), plaša patēriņa televizoru nodaļas vadītājs, Panasonic Marketing Europe: “Mēs esam apņēmušies turpināt inovācijas mūsu VIERA televizoru klāstā, lai nodrošinātu vislabāko mājas izklaides pieredzi. Mūsu TX-P50VT50 nodrošina vislabāko attēlu kvalitāti, gan 2D, gan 3D standartā, papildus VIERA Connect uzlabotajai tīklošanas kvalitātei, plānajam korpusam un ārkārtīgi pievilcīgajam dizainam. Mums ir patīkami, ka EISA žūrija ir atzinusi – VIERA televizoru saime nosaka standartu mājas izklaidei.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_vt_12_1.jpg[/img]

    Balvas saņēmuši arī Panasonic Blu-ray atskaņotājs DMP-BDT500 un LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. objektīvs. Blu-ray atskaņotājs saņēma balvu Eiropas 2012.-2013. gada Blu-ray atskaņotājs. EISA žūrija savu izvēli komentēja šādi: “Panasonic Blu-ray atskaņotājam DMP-BDT500 ir viss nepieciešamais. Ä€tri un droši nolasot CD/DVD/BD diskus, šis universālais, mūsdienīgais atskaņotājs piedāvā papildu aplikācijas interneta pakalpojumu pieslēgšanai, kā arī DLNA failu straumēšanu. Atskaņotājam ir divi HDMI pieslēgumi, kas to ļauj viegli integrēt pārējā sistēmā.” Savukārt objektīvs ieguva balvu Eiropas 2012.-2013. gadu kompaktais objektīvs, atstājot uz EISA žūriju iespaidu ar savu “superaugstas refrakcijas (UHR) stiklu hromatisko aberāciju samazināšanai, kas saglabā augsto attēla kvalitāti visā attēla laukā” un “metāliski cilindrisko konstrukciju”.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_egeb_bdt500_h111130_1.jpg[/img]

    Visas balvas tiks oficiāli pasniegtas EISA balvu pasniegšanas ceremonijā, kura notiks š.g. 31. augustā Berlīnes viesnīcā Ritz Carlton Hotel.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Panasonic+LED&cn=50&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā