Jautro tehnikas stāstu konkurss ir noslēdzies!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Jautro tehnikas stāstu konkurss ir noslēdzies!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155339
    shady
    Participant

    Kas ilgi nāk, tas labi nāk – tā šoreiz varētu teikt par mūsu konkursu. Pēc HP lūguma, konkursa termiņš tika pagarināts, un tas sevi attaisnoja. Š oreiz pat svarīgs nebija dalībnieku skaits, bet gan pozitīvo emociju kopums, kuru šis konkurss mums deva, un domāju, ka savu humora devu saņēma ik viens, kurš palasīja konkursam iesūtītos stāstus. Notepad komanda saka lielu paldies visiem, un, kā vienmēr noslēdzot kādu konkursu, jau pačukstam, ka drīzumā gaidāms atkal kas jauns. Tad nu lai atkal nelietu ūdeni, kā man parasti patīk to darīt, uzreiz ķeršos klāt pie lietas, un došu jums izlasīt vēstuli kuru saņēmām no šī konkursa sponsoriem Hewlett-Packard.

    Nē, te vēl nav vēstule – te es. Gribēju tikai piebilst, ka arī pats guvu lielu devu pozitīvu emociju, un ļoti ceru, ka mūsu lasītāji arī turpmāk nebūs kūtri, un arī turpmāk, ar lielu entuziasmu, piedalīsies mūsu rīkotajās aktivitātēs.

    Tad nu visa Notepad vārdā apsveicu laimīgos uzvarētājus, un lai neskumst tie, kuri palika aiz svītras, jo šoreiz balvu bija pelnījis ik viens dalībnieks, un, ja man būtu jānosaka uzvarētājs, tad tas būtu vairāk nekā grūti. Domāju, ka HP komanda savu uzdevumu ir izpildījusi godam, tādēļ tālāk lasiet viņu verdiktu.

    Hewlett-Packard saka lielu paldies par atsaucību un pozitīvo emociju devu. Jāatzīst, ka mūsu cerības ir attaisnojušās. Stāsti bija ne tikai aizraujoši un pārsteiguma pilni, bet arī raisīja dažādas emocijas – brīžiem nopūtāmies līdzi un domājām „labi, ka tā”, bet brīžiem nodomājām „nu, kā tā vispār var gadīties”?!

    Š oreiz izvēlējāmies trīs mūsuprāt interesantākos stāstus un autoru starpā izlozējām balvas – HP fotoprinteri Photosmart 5510 eAIO un dāvanu kartes veikalā “Elkor Plaza” 30 Ls un 20 Ls vērtībā, kas būs derīgas HP tintes printeru vai izejvielu iegādei!

    HP Photosmart 5510 eAIO priecēs WerNeo, 30 Ls dāvanu karte nonāks pie manejais, bet 20 Ls karti varēs tērēt ksjuha! Ar uzvarētājiem sazināsimies personiski, lai vienotos par balvu saņemšanu.

    Paldies visiem par atsaucību! Drūmās rudens un ziemas dienās neaizmirstiet par šo konkursu, palasiet iesniegtos stāstus un garastāvoklis noteikti uzlabosies! Galvenais, ka esam labi pavadījuši laiku un sapratuši, ka bez zināšanām tehnoloģiju pasaule var šķist tāla un netverama, taču bezgala vilinoša.

    Lūdzu uzvarētājus atsūtīt savu kontaktinformāciju uz [email protected] , dati tiks nodoti HP pārstāvim, kurš ar jums sazināsies personīgi par balvu saņemšanu.

    Pārējie interesenti var pārlasīt stāstiņus šajā tēmā: HP un Notepad.lv aicina piedalīties jautro tehnikas stāstu konkursā!

    #278369
    WerNeo
    Participant

    Nu ko lai saka… Paldies gan organizatoriem, gan arī citiem dalībniekeim! 🙂

    #278370
    Nelabojams
    Participant

    Uzvarētāju pastāstus studijā!

    Slinkums rakties pa arhīvu…

    #278371
    ksjuha
    Participant

    man nav nekādu domu(a labāk turēšu tās pie sevis) par šiem rezultātiem….pavisam godīgi…..paldies, ka tiku trijniekā….

    #278372
    shady
    Participant

    Raksta apakšā ir links uz stāstiņiem. Stāsti nebija arī no īsajiem, tāpēc lieki nespamoju. Tā kā bija pat vairāki stāsti, godīgi sakot, es pat nezinu, kurš stāsts nospēlēja uzvarētāju lomu, jo mēs no vērtēšanas atteicāmies ētisku apsvērumu dēļ.

    #278373
    manejais
    Participant

    Apsveicu ar uzvaru! Lūgums iekomentēt kādu komentāru pie konkursa raksta no sava reģistrētā “manejais”profila.

    Lūgums izpildīts!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā