Photoshop tiek pievienots jauns rīks, kas palīdzēs izpludināt fotoattēla fonu

Jaunākais Photoshop atjauninājums piedāvā jaunu beta rīku Depth Blur, kas ļauj izvēlēties dažādus fokusa punktus un izpludināt fotoattēlu fonu.

Jaunā Photoshop Depth Blur funkcija darbojas līdzīgi kā viedtālruņos atrodamais portretu režīms, kas izpludina attēla fonu. Funkcija izveido fotoattēla dziļuma karti, kas pēc tam ļauj izmēģināt mākslīgu lauka dziļumu, lai radītu iespaidu, ka fotogrāfija uzņemta ar augstas kvalitātes objektīvu. Jaunā funkcija sniedz iespēju attēlā izvēlēties fokusa punktu, kā arī cik ļoti un kādā attālumā no tā, vēlaties izpludināt pārējo attēla daļu.

Jaunā funkcija ir daļa no šī gada maija atjauninājuma. Ja esat jau atjauninājis Photoshop ar šo atjauninājumu, jauno funkciju atradīsi zem izvēlnes uzspiežot: Filter > Neural Filters sadaļu, kurā atradīsiet dažādus beta versijas filtrus, tai skaitā Depth Blur.

Jaunais rīks šobrīd vēl ir tikai beta jeb izmēģinājuma versijā. Pagaidām gan dažādos YouTube video Photoshop eksperti min, ka rīks darbojas visai lēni un neprecīzi. Bet tā kā tā ir tikai beta versija, tiek gaidīti uzlabojumi. Jaunais rīks varētu būt noderīgs tiem Photoshop lietotājiem, kas ātri vēlas tikt pie izpludinātā fona efekta un bildes apstrādei netērēt daudz laika.

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt