Xiaomi demonstrē jaunāko 5G telefona versiju Mi Mix 3

Šonedēļ Ķīnā notikušajā konferencē Xiaomi parādīja 5G versiju savā jaunākajā vadošajā telefonā Mi Mix 3. Demo režīmā Xiaomi parādīja, kā jūs varat sērfot internetā un straumēt tiešraides videoklipus ātrāk, izmantojot 5G tīklu.

Mi Mix 3 5G versija darbojas ar Qualcomm Snapdragon 855 un X50 5G modemu ar maksimālo lejupielādes ātrumu 2 Gb / s. Parastā versija darbojas Snapdragon 845 procesorā, kas tika pielietots daudzos Android tālruņos 2018. gadā.

Kopš 2016. gada Xiaomi ir strādājis pie 5G tehnoloģijas, un tai ir partnerība ar vienu no Ķīnas lielākajiem pārvadātājiem, China Mobile, lai izpētītu vairākus jaunāko tehnoloģiju pielietojumus. Mi Mix 3 5G versija var kļūt pieejama jau nākamā gada sākumā Eiropā, un vairāk viedtālruņu, kas atbalsta China Mobile 5G tīklu, nonāks tirgū gada laikā.

Ja atceraties, tad pirms neilga laika bija raksts par OnePlus mobīlo tālruni, kad OnePlus līdzdibinātājs Carl Pei informēja, ka uzņēmums būs viens no pirmajiem, kurš 2019. gadā sāks lietot 5G viedtālruni. Bet izskatās, ka Xiomi būs pasteigušies un būs apsteiguši OnePlus plānus.

 

Avots: theverge.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt