AOC un Philips Monitors kļūst par prestižiem EPEAT Climate+™ čempioniem

Pārliecinošā solī ceļā uz atbildību par vidi un jauninājumiem elektronikas nozarē, MMD – vadošais uzņēmums tehnoloģiju jomā un Philips Monitors zīmolu licencēšanas partneris, un AOC, viens no vadošajiem displeju ražotājiem ar lepnumu paziņo par savu neseno EPEAT Climate+ sertifikācijas iegūšanu. To logotipi tagad ir izvietoti un labi redzami EPEAT tīmekļa vietnē, kas norāda uz to svarīgo iesaisti un atpazīstamību videi draudzīgu tehnoloģiju jomā. Šī sertifikācija apliecina viņu apņemšanos izstrādāt augstas veiktspējas produktus atbilstoši stingriem vides standartiem.

Strauji pieaugošās klimata krīzes apstākļos ir steidzami nepieciešami inovatīvi risinājumi visās nozarēs, it īpaši informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozarē. Šie samilzušie vides izaicinājumi prasa tūlītēju ražotāju un patērētāju rīcību.

EPEAT Climate+ sertifikācija: jauns etalonuzdevums

EPEAT Climate+ sertifikācija liecina par AOC un Philips Monitors līderību ceļā uz ilgtspējīgāku elektronisko produktu ražošanu. Sertifikācija, ko uzrauga Globālā elektronikas padome (GEC), pieprasa ievērot stingrus kritērijus, kas nodrošina produktu izstrādi un ražošanu, koncentrējoties uz to oglekļa pēdu samazināšanu un klimata pārmaiņu mazināšanu. EPEAT Climate+ Champions ir ražotāji, kuriem ir EPEAT reģistrētie produkti ar EPEAT Climate+ apzīmējumu.

Prasības produktiem ar EPEAT Climate+ apzīmējumu

Lai iegūtu EPEAT Climate+ apzīmējumu, produktiem jāatbilst vairākiem svarīgiem kritērijiem, kas atspoguļo visaptverošu pieeju ilgtspējībai:

1. Publiska datu sniegšana trešajām pusēm par verificētu produkta SEG: pārskatāma un pārbaudīta informācijas sniegšana par produktu siltumnīcefekta gāzu emisijām.
2. Energoefektīvi ražošanas procesi: ražošanas procesi, kuru prioritāte ir energoefektivitāte.
3. Zinātniski pamatoti SEG mazināšanas mērķi: apņemšanās sasniegt zinātniski pamatotus mērķus siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai.
4. Atjaunojamie energoresursi: atjaunojamo enerģijas avotu izmantošana produktu ražošanā.
5. Produkta energoefektivitātes standarti: atbilstība augstiem produktu energoefektivitātes standartiem.

Šie kritēriji, kas izstrādāti sadarbībā ar plašu ieinteresēto personu loku, tostarp ražotājiem, zinātniekiem, politikas veidotājiem un ilgtspējības aizstāvjiem, ir izstrādāti, lai nodrošinātu produktu atbilstību augstākajiem nozares dekarbonizācijas standartiem.

Apņemšanās nodrošināt visaptverošu ilgtspējību
Sertifikācija liecina ne tikai par produktu videi draudzīgo dizainu, bet arī par šo produktu ražotāju atbildību. GEC apstiprināti trešo pušu verifikācijas eksperti nodrošina visu nepieciešamo klimata kritēriju izpildi, piešķirot EPEAT Climate+ apzīmējumam ievērojamu uzticamības līmeni.

Ietekme uz patērētājiem un vidi

Šī sertifikācija ir īpaši nozīmīga laikmetā, kad patērētāji arvien vairāk apzinās savas izvēles ietekmi uz vidi. Tas palīdz pircējiem ātri identificēt tos tehnoloģiju produktus, kas ir izstrādāti un ražoti, ņemot vērā klimata pārmaiņu mazināšanu, tādējādi veicinot kopējos centienus mazināt klimata krīzi. AOC un Philips Monitors sasniegumi ļauj patērētājiem pieņemt pārdomātus lēmumus, izvēloties produktus, kas atbilst viņu pārliecībai jautājumā par atbildību pret vidi.

Ziņa no Kevina Janga (Kevin Yang)

AOC un Philips Monitors pastāvīgie centieni samazināt oglekļa pēdas nospiedumu un veicināt ilgtspējīgu praksi elektronikas nozarē ir to darba ētikas pamatā. “Mēs vēlamies pateikties Globālajai elektronikas padomei par jauno EPEAT Climate+ produktu sertifikācijas ieviešanu, kas ļaus tādiem ražotājiem kā mēs laist tirgū ilgtspējīgākus produktus,” saka Kevins Jangs, ES tehnisko produktu vadītājs | Globālo produktu vadītājs uzņēmumā Philips/AOC Monitors & IT. “Mēs AOC un MMD uzskatām, ka ilgtspējība ir mūsu panākumu atslēga un sniedz mums iespēju izmantot savas prasmes, zināšanas savstarpēju attiecību veidošanai, lai radītu labāku nākotni indivīdiem, sabiedrībai kopumā un videi, kurā mēs visi dzīvojam.”

Virzība uz zaļāku nākotni

AOC un Philips Monitors iegūtā EPEAT Climate+ sertifikācija iezīmē nozīmīgu soli ceļā uz vides ilgtspējību. Tas liecina par proaktīvu pieeju ilgtspējības integrēšanai savos produktos un atspoguļo apņemšanos nodrošināt gan vides, gan patērētāju labklājību.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt